Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-10-2011, 20:43   #1
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vaquita View Post
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, jestli máte někdo zkušenosti s chovem čsv v bytě 1+1? Ráda bych si pořídila štěně, ale pořád přemýšlím, jestli je to vhodné nebo ne. Odpoledne většinou lítám s koněm po lesích, takže pohybu by myslím měl dostatek, jen pořád zvažuju všechny pro a proti a pořád nevím, jak se rozhodnout. Máte to někdo takto? Funguje vám to s pejskem?
Díky moc za rady a postřehy.
V 1+kk, v podnájmu, do 8 měsíců. Měla jsem štěstí na majitele, moje štěndo se přílliš zvukově neprojevovalo, spíš se vyžívalo v demolování a odkousávání všeho co se dalo. Takže jsem měla holobyt a i tak jsme se již předem dohodli na doplacení případných škod-pár tisíc mě to stálo Ale čekala jsem to, moje bestie strašně ráda kousala a kouše všechno doteď, takže to co zničila byl asi trošku extrém. Nelituju a pesan byl spokojenej, prostě v bytě spala-takový větší kotec (nebo "pracovala"..) a pak sme lítali venku. Nevidim v tom problém, pokud nemáš konfliktní sousedy, ale to je problém i ve 4+1. A samozřejmě ostatní členy rodiny - loužičky, chlupy, malá řádící bestie..Pak jsme půl roku bydleli v průchozím pokoji ve 2+kk 4 spolubydlící a 2 psi, náročtné to bylo zejména pro spolubydlící, psi byli těžce vysmátí, obzvláště čsv s velikou smečkou. Čtvrt roku jsme přežili i ve skládku 2x2 metry a i tam to bylo OK. Teď je v kotci a připadá mi to jako ta nejhorší varianta ze všech, co jsme prožily.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules