|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#26 |
|
K-Lee Family
|
Hihihih, za długie były wszystkie prawie
Sędzia jak sędzia, z Francji - z mojej perspektywy, bardzo sympatyczny, grzeczny, kulturalny... Tak widziałam, że chciał być ostrzejszy w samych notach, ale jakoś miał wyrzuty sumienia, więc rekompensował to nie przyznawaniem wniosków... W kilku słowach - lubi ciemne, rudawe wilczaki, wąskie głowy, ogon najlepiej noszony w linii prostej z grzbietem... różnice w temperamencie dostrzega i daje w opisach, ale nie punktuje za to. Lubi lżejsze psy. Że też Kaliny nie zgłosiłam ![]() Pełne wyniki chłopaki: szczeniaki: -Anyż Lunar Wilk z baśni - wo 1 młodzieńcy: -Baladin ArQeVa nb -Dark Srdcervac - doskonała pośrednia: -Ważniak Cwany Wilk - doskonała, CWC, CACIB champion: -Fenrir Braterstwo Wilczaków - doskonała 1, CWC, res. CACIB -Gisotsu Cryng Wolf nb panienki: szczeniaczki: -Vapula z Peronówki w.o Naj Szczenie pośrednia: -Clair de Lune Srdcervac dosk, CWC, CACIB, BOB Otwarta: -Bea Jantarowa Watacha dosk 1 -Call Me Sexy Srdcervac dosk 2 -Crying Princess Chantal Srdcervac nb Last edited by Gia; 24-09-2011 at 21:19. |
|
|
|
|
|