|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
nejak jsem odbocila z tematu vyber chovatele...budu toho chtit moc, kdyz by moje kriteria byla treba takova : vyrovnani rodice, zdravi rodice, vyborna sozializace uz to prvni stadium, nejlepe chov v byte a s detmi ?
s mym budoucim ceveckem se chci venovat nejen vandrovani, ale treba i hledani predmetu, ci lidi, stopa, jasne ze poslusnost a mozna i chov, ale to podle toho, jestli se povede vzhled a ostatni dulezite pro chov . Jinak nedavam takovy duraz na krasu, ale spis na povahu a zdravi... Kteri chovatele mohou toto nabidnout , aneb jak hledat aby se vyber zmensil a dal se navstivit osobne ? Asi tezko sjezdim uplne celou republiku, ale nevaham jet nekolikrat daleko, takze to by nevadilo...:-) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Já bych řekla, že Vaše kritéria nejsou až tak přísná. Samozřejmě, že je lepší znát rodiče osobně, což by nebyl problém, kdybyste žila tady, viděla je na výstavách, táborech, setkáních.....Takhle musíte dát na to, co si o povaze přečtete v bonitačním kódu a na to, co Vám řekne chovatel. Ale neznám chovatele, který by Vám řekl, že nakryl plachého nevyrovnaného psa
Ale máte spoustu času. Než si budete chtít koupit štěně, tak na nějaký tábor, klubovou výstavu, setkání přijeďte... |
|
|
|
![]() |
|
|