![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
czuły barbarzyńca
|
![]() Quote:
Tylko ja sie nie odwazam na spuszczenie psa ze sznurka na terenie zabudowanym i zamieszkanym. Na tyle nie mam zaufania do mojego skunksa. Wyglada na to, ze praca, praca i jeszcze raz praca... i tak mialam dobrze, bo wersja demo trwala az 1,5 roku ![]() Powrot do szkółki dobrze nam chyba zrobi Maciek sie wkurwia na takie spacery jak dzisiaj, a dla mnie to bylo b. cenne doswiadczenie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Nie ma innej drogi
![]() I tez nie zawsze jest tak, że wychodzi taki wilczak z domu i ma wymalowane na pysku "kto chce w mordę?", czasem zadziwiająco ma dzień dobroci dla świata, czasem mu "wisi" dowolny, przechodzący pies, czasem tylko splunie z politowaniem. W zasadzie czeka Was tylko etap ustalenia co Wy na to, że właśnie mijacie innego psa, jak to sobie obie strony ustalą - jest OK. To nowa sytuacja tak samo dla Was, jak i dla niego, po prostu kolejna w życiu, takich już wiele za Wami, tę potraktujcie na spoko, jak pozostałe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|