|
|
|
|||||||
| Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Já tedy léta krmím maso + přílohy. Maso dávám syrové, vařím jen občas v zimě za mrazu, abych měla vývar na pití. Psy mám normální (pokud se to dá o čsv říct
Bohužel jsme oběťmi doby. Vše, co vyrobil člověk je dnes " to nejlepší." Veterináři a krmiváři přeci vědí mnohem lépe než příroda, co krmit Když už musím dát granule (cestování), tak mám takové, které ani po týdnu ve vodě nezmění tvrdost a tvar (vyzkoušeno) a jsou z masa. Sice výrobci až tak nevěřím, že ho tam je 70%, ale určitě je ho tam víc než u běžně prodávaných. Krmení masem = agresivita je pěkná hloupost. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
Díky, Jani ([email protected]) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
posláno....
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
S temi Fitcrocy mam a nejen ja tu zkusenost, ze to cuba nechtela zrat. Pazrava je dost, ale tyto granule si vezme,kdyz mi prijde jejich vzorek k nejake objednavce, ale jednou jsem je zakoupila jako krmivo a po par dnech je odmitla jist.Verim,ze jsou celkem prirodni, protoze se po relativne kratke dobe zkazily a daly se do nich moli.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
To už je zas o něčem jiným. Tam si myslím, že mu pomáhá už jen to, že ho dokázal chytit a zabít. Nemusí ho ani načít, stačí jen ta zkušenost, že to jde
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Pavle, Karle souhlasím, že povaha je dána geneticky a výchovou, ale sama z vlastní zkušenosti vím, že některá jídla mě utlumí a jiná nabudí
Nu a nejde mi o šíření bludů, jak už jsem psala, nejsem odborník na výživu a nejsem ani veterinář a tak mi přišlo dobré napsat sem názor také z druhé strany, byť bylo jasné, že bude vyvrácen (ani já nemám v tomto směru negativní zkušenost, ale je možné, že někdo třeba ano - byť tvrdíte, že je to hloupost - a je možné, že je to opravdu hloupost Nicméně se syrovým mám přeci jen jednu špatnou zkušenost, z nějakého důvodu má po něm Bran horší vyměšování - ačkoliv tady zdá se má většina uživatelů zkušenost opačnou. Nevím no
www.bran.estranky.cz Last edited by Anathema; 01-09-2011 at 23:53. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Jo omlouvám se, bylo to v nějakém z linků uvedených kousek výš, všechny odkazují na topicy o krmení
|
|
|
#9 |
|
http://www.tobrok.sk
|
ak má pes zlú stolicu po surovom, niekde robíš v zložení chybu. buď je veľa kostí alebo veľa mäsa. Keďže hovoríš o redšej, zdá sa, že kostí a chrupaviek, prípadne príloh má málo. Skús napísať bežný jedálniček
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Přílohy dostává jen jednou denně, a je jich tak 15% z celkové dávky.
|
|
![]() |
|
|