![]() |
![]() |
|
Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Ikdyž mi to bylo proti srsti, taky sem měl víc než půl roku včetně zimy psa na úvaze v podkrkonoší a místo střechy měl obrovskej buk což speciálně v zimě moc nepomáhá... prostě sme to překlepali a nevíš jaká byla situace okolo týhle feny. Přeju to ČVčkům, který se maj dobře celej život, ale ani my s nima ani oni s náma to nemaj jednoduchý ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Budu moc ráda, když to nějaký pejskař z okolí omrkne a napíše sem, ať se mi lépe spí. Nejlépe, aby mi zcela vyvrátil mé katastrofické scénáře a potvrdil, že o fenku je dobře postaráno. Mít psa a mít ho jen rád prostě nestačí. Člověk se musí taky starat.
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Vim o čem mluvíš, taky se často setkávám s nezvládnutejma nebo zanedbanejma psama, ale nejde spasit všechny a to že jich je tak strašně moc je problém kterej je potřeba nějak řešit... a asi nejlíp začít hned od začátku Prostě neprodukovat takový množství štěňat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|