|  18-07-2011, 02:35 | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |  Ktoś robi sobie kawał ? 

Przed chwilą dostałam mail, z potwierdzeniem przyjęcia Baldura na Międzynarodową Wystawę Psów we Wrocławiu 24-25.09  Problem w tym, że bynajmniej nie zgłaszałam Baldura na tę wystawę   Jestem tego pewna w stu procentach. Mimo to, ktoś wykorzystał dane moje i Baldura, i wysłał zgłoszenie  Baldur został zgłoszony do klasy szczeniąt, chociaż już wówczas od miesiąca będzie w klasie młodzieży ( komuś nie chciało się nawet policzyć ). Może ktoś coś o tym wie ? Jeśli nie chce pisać na forum, może mi wysłać pw. Ja w każdym razie zadzwonię jutro do Wrocławia  Nie wiem komu się chciało i jaki miał w tym cel  Może ktoś miał nadzieję, że nie czytam maili, i że później będę musiała zapłacić za wystawę, na którą i tak nie pojadę ?   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' Last edited by Mistrali; 18-07-2011 at 02:38. | 
|   |   | 
|  18-07-2011, 08:38 | #2 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2011 Location: Warszawa 
				 |   

Jestem pewien, że przy odpowiedniej motywacji, dałoby się odnaleźć żartownisia. Wnioski składa się przez formularz - numery IP są na pewno logowane.  Zastanawia mnie jedna rzecz. Podczas rejestracji podaje się adres mailowy. Dlaczego żartowniś podał Twój prawdziwy adres? Mógłby podać dowolny inny adres i nie ryzykowałby, że żart zostanie przedwcześnie wykryty. 
				__________________ Kuba Pies: Absynt Wilk z Baśni (Jaskier) | 
|   |   | 
|  18-07-2011, 09:26 | #3 | 
| Junior Member Join Date: Jan 2011 Location: Chorzów 
				 |   

Też się nad tym zastanawiam. Ale jeśli ktoś ma w głowie takie głupie pomysły, to może nie ma już w niej miejsca na logiczne obmyślenie ''żartu''   Liczę tylko na to, że ten ktoś nie wpadł na pomysł, żeby pozapisywać Baldura na więcej wystaw   
				__________________ ''FLECTERE SI NEQUEO SUPEROS, ACHERONTA MOVEBO'' | 
|   |   | 
|  18-07-2011, 11:56 | #4 | 
| VIP Member |   

To tylko pomylka - przez przypadek uruchomili zgloszenia na Wroclaw i wczytali osoby, ktore zglosily sie na Wroclaw - ten czerwcowy... Juz wyslali powiadomienia, zeby sie tym nie przejmowac, bo "zgloszenie zostalo anulowane"   
				__________________ | 
|   |   | 
|  22-07-2011, 11:22 | #5 | 
| K-Lee Family |   

To tylko błąd programu, a nie celowe działanie...
		 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |