![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
A najbardziej się ciesze z tego, ze wreszcie udało nam się osobiście zobaczyć z bratem!!! Banach zwany Brejem jest piękny, o ile tak można powiedzieć o facecie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]()
Widzę, że wszyscy wrócili do domów dużo wcześniej niż ja, ale skoro już ten 1 dzień urlopu "od Eurysia" wyżebrałam, to z rozpędu zaliczyłam nie tylko wystawę, ale i kino
![]() Bardzo Wszystkim dziękuję za mile spędzony czas w towarzystwie wilczaków młodych, starszych i całkiem dojrzałych oraz ich Właścicieli ![]() Stwierdzam, że w ringu biega się tak samo jak za eurysiowych czasów - zawsze "pod słońce" ![]() Fotki będą... zaczynamy od Zwycięzców: ENFYS Braterstwo Wilczaków CACIB BOB Labal Lestat z Peronówki CACIB Quote:
![]() ![]() BANACH - BREJ Bies |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hahahah, łojjjj, to mogliśmy Ci pomóc szukać autka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() A teraz przystojni panowie...... Szczeniory, ale nie wiem kto jest kto , sorry ![]() LARSIK w młodzieży Bies w pośredniej ? Biesiak pięknie pokazuje swoje szczerby ![]() Championy Cvako Declan Panie wyjdą na wybieg wieczorem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Absynt Wilk z Baśni zwany Jaskier
Marrok Gorthan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
WANDAL Cwany Wilk - otwarta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Jako nowi użytkownicy forum rodziny wilczaków, przedstawiamy się wszystkim Julka i Sławek oraz nasz łobuziak BREY - BANACH WELKOSCYRZ.
Byliśmy na ostatniej wystawie w Warszawie 17.07.2011 (dla Nas pierwsza w życiu ![]() Last edited by Brey; 18-07-2011 at 16:43. |
![]() |
![]() |
|
|