|   |   | 
| 
 | |||||||
| Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  20-09-2005, 11:46 | #1 | 
| Senior Member |  Kolejne Jesienne Wilczakobranie czyli spotkanie w Poznaniu 

Przy okazji wystawy i zawodow w Poznaniu zapraszamy na spotkanie wlascicieli i milosnikow Czechoslowackich Wilczakow!!! Mamy w planach duzo atrakcji: -dla chetnych wycieczka do Stobnicy - rezerwatu wilkow pod Poznaniem, sobota rano -mini zawody wilczakowe z Obedience ktore sedziowac bedzie najlepsza polska zawodniczka Ela Baranowska (Azir), sobota popoludniu -oczywiscie najwazniejsze czyli samo spotkanie przy domowym jedzeniu i czyms "na rozgrzewke" -prawdziwe zawody Obedience na terenie wystawy, warto sprobowac sil w zerowce!!! - zgloszenia do 02.10.2005!!! -wystawa miedzynarodowa - najwieksza w Polsce z przyznawanymi tytulami Zwyciezca Polski, Mlodziezowy Zwyciezca Polski!!! - zgloszenia juz tylko do dzisiaj 20.09.2005!!! Zapraszamy wszystkich juz od piatku 04.11, miejsc do spania (na razie  nie brakuje! wiecej informacji juz niedlugo i na Jantarowej (adres ponizej) Ela i Amber (Jantarowa Wataha) | 
|   |   | 
|  20-09-2005, 14:35 | #2 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

No wiec jaq sie pisze na bank   Bede na mur beton  Czy jest mozliwosc mieszkania rowniez agilitowcow? Nie wiem kto bedzie od nas jechal ale czy gdyby cos? Ja przyjade w piatek, zeby Ci pomoc w przygotowaniach takich ostatnich   | 
|   |   | 
|  29-09-2005, 18:38 | #3 | 
| VIP Member |   

Dla nas co roku to najwieksza rozterka, bo Poznan jakims cudem (mimo, ze w tym czasie nie ma wielu wystaw) ZAWSZE musi sie pokrywac z Nitra i Europejska Wystawa CzW....    Cale szczescie za rok jest w Poznaniu swiatowka, wiec Nitra bedzie musiala byc przeniesiona na inny termin.....  Wiec za rok ponownie pojawimy sie w Poznaniu jak za starych dobrych lat...   
				__________________ | 
|   |   | 
|  07-11-2005, 16:43 | #4 | 
| VIP Member |   

I co? Bedzie jakies sprawozdanie?     
				__________________ | 
|   |   | 
|  07-11-2005, 20:05 | #5 | |
				 |   Quote: 
 Elcia pewno napisze cos ciekawego na Jantarowej, a ja sprobuje cos opisan na Antylidze... Dzieki Elu za wszystko, duzo zrobilas dla mnie...  Zaluje tylko, ze nie poznalam osobiscie Alkora i Asi od DeMoli (DeMolke juz znam  ) Musialam siedziec na agility   | |
|   |   | 
|  08-11-2005, 01:36 | #6 | ||
| Senior Member |   Quote: 
 mam teraz urwanie glowy ale dlugi weekend spedzam w domu wiec nadrobie   Quote: 
   Alkor jednak przyjechal do naszego domku i "matkowal" Betince   podziwialam jego pogodny spokojny charakter i wielka cierpliwosc Musialas siedzies na Agility??? hmmmmm przyznaj sie ze Ci dobrze poszlo   a co do wizyty - przyjezdzaj na powtorke   moze w weekend?   | ||
|   |   | 
|  08-11-2005, 11:43 | #7 | 
| Member Join Date: Nov 2004 Location: Wejherowo 
				 |    ja tylko "przemknęłam," bo moja piękna wyraźnie nie chciała pozostać na dłużej  poszła do klateczki (pancernej  ) i spokojnie spała ( w zjedzonym samochodzie  ) Ja byłam w hali 4 (wyżły). A Narvanej wypatrywałam i.. być może nawet widziałam, lecz nie jestem pewna..... | 
|   |   | 
|  08-11-2005, 15:08 | #8 | ||||
				 |   Quote: 
  Quote: 
  Wszyscy agilitowcy sa WSCIEKLI bo te zawody byly ostatnia porazka... A czy mi dobrze poszlo? I tak i nie  Mam kolejny wpis do A2 i to jest super w wykonaniu Trejsi  A reszta to pomylka... i nie tylko moja ale organizacyjna...   Quote: 
  chetnie  ale w nastepnym czyli za dwa tygodnie, co Ty na to? Tylko ty razem wezme wiecej kasy...     Quote: 
   | ||||
|   |   | 
|  08-11-2005, 16:06 | #9 | 
				 |   

hmm ladna mloda dziewczyna, brazowe wlosy chyba do ramion, szczupla, twarz podobna jak na zdjeciach.. powyzej 170.. Stalam przy stoisku ze smyczami ( 185, jasne wlosy, bialy sweter  ) tylko psa nie poznalam.. mam nadzieje, ze to Ty :-) | 
|   |   | 
|  08-11-2005, 16:24 | #10 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  08-11-2005, 20:18 | #11 | 
				 |   

Leśniczyna-generalnie opis pasuje do mnie...   czemu nie podeszlas?! Margo-no wlasnie... wszyscy klna na Zk... bezsens-te zawody ogolnie to porazka...   | 
|   |   | 
|  09-11-2005, 21:21 | #12 | 
				 |   

hmm.. jestem wstydliwa    nie mialas wtedy humoru, nie chcialam sie narazac - spojrzalas na mnie spode lba i sie przestraszylam   | 
|   |   | 
|  09-11-2005, 21:31 | #13 | 
				 |   

to kolejnym razem podejdz i nie wstydz sie   podejdz, nawet jak bede miala zly humor  A bylam zla na Zk, przez ta zla organizacje agilitowa...  ale jakbys podeszla i bys sie przedstawila to wszystko by wrocilo do normy   | 
|   |   | 
|  09-11-2005, 21:46 | #14 | |
| Junior Member Join Date: Jan 2004 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  10-11-2005, 01:00 | #15 | 
				 |   

hehe - wstydliwosc hmm    | 
|   |   | 
|  |