![]() |
![]() |
|
Mityba ir sveikata Kuo maitinti CSV, informacijos apie maistus, maitinimo patarimai, skanėstai, skiepai ir ką daryti, kai šuo suserga.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ir Brukne
|
![]()
Tiems su jautriais nervukais geriau nežiūrėt. Aš greitai susigraudinau ir išjungiau...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
bet .. reiktu paziuret- ir netgi kitoms veislems parodyti, nes "ai mano suo senas jam JAU 6 metai, tai aisku, kad sunkiai vaiksto" cia svarbi problema, kurios nenori matyti kitu veisliu veisejai. dabar netgi gaunasi, kad cekai vieni is labiau tiriamu sunu yra ir veisiamu atsakingai del tokiu ligu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
O apie "jau 6 metai", et, reiktų kada seniausios LT vados mergičkas - Bruknę ir Majuką - pafilmuot ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Nu joo, reikėjo gal ir įspėti. Nuo pusės video pražliumbiau pasikūkčiodama.. Mano asmenine nuomone, tai jau šuns kankinimas, paskutiniuose kadruose..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
reikia paplatint ta video - nes dazniausiai tokie video padaro didesne nauda nei paprastas kalbejimas
na harka tu per klubine matei? 10 metu beveik - o ji man ausis kramto ir namuose nuo spintos skrandukus dziovintus vagia ... zaraza.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et, pamenu, kažkada reikėjo aiškintis, kaip jie auga, dabar reikia aiškintis kaip jie... hmmm.... senėja?... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Aš nesakau, kad reikia šunį migdyti, bet įsivaizduoju, kad tokio nemažo svorio šuo taip vilkdamas savo galines kojas asfaltu turėtų nemažas žaizdas pasidaryti ant letenų.. Vaidžiui vien nuo gulėjimo, sulenkus letenas, ant kieto paviršiaus pėdučių viršuje atsivėrė žaizdos. Tai kas būtų taip velkant asfaltu galines kojas sunku man ir įsivaizduoti. Turbūt tokiu atveju šuniškas vežimėlis geriausia išeitis būtų. Tik kad kaip supratau iš video tokia šuns būsena labai trumpalaikė? Ta prasme, net ir stengiantis suteikti jam visavertį gyvenimą, tas šuo prasidėjus problemoms gyveno labai trumpai..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
ir Brukne
|
![]() Quote:
![]() Kadaise turėjau taksą Tapį ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
dabar gi vezimukai yra - va viena CSAV po avarijos paralyzuota - gyvena ir visai gaujai sunu vadovauja ir namus saugo. cia esme viso sito video, kad reikia ypac dabar esant galimybei pradeti veisti teisingai ir kiek galima sveikesnsius. tu kas jau gime nepakeisi jiem tik galima pagerinti situacija esama ir tiek
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|