Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Żywienie i zdrowie

Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje....

Thread Tools Display Modes
Old 28-05-2011, 19:32   #15
Kasprzak
Junior Member

Kasprzak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rona View Post
Myślę, że temat dobry dla właścicieli szczeniaczków - warto młode od początku gonić z płytek, choćby na wszelki wypadek. Problem modzeli i kaletek był dla mnie zawsze problemem psów z krajów śródziemnomorskich, ale widać niektóre z naszych burych mają budowę stawów, która sprzyja generowaniu tych problemów.
No właśnie gdybym była tego świadoma wcześniej może bym trochę uważała na młodego a tak to nawet nie zdawałam sobie sprawy ze może mieć jakieś problemy tylko dlatego ze się uwali na twardym.
Wiec dla przestrogi dla przyszłych i obecnych właścicieli - jutro wstawię pare fotek

Quote:
Zastanawiałyśmy się kiedyś z Rybką nad uszyciem ochraniaczy, coś jak nałokietniki lub nakolanniki dla sportowców, musiałoby być lekkie, chyba na rzep i być wypełnione jakąś pianką? Może dałoby się przerobić eksperymentalnie jakiś ochraniacz tańszy, z marketu i spróbować przyzwyczaić psa do chodzenia w tym po domu?
Oj byłoby ciężko - no chyba żeby wymyślić jakieś sprytne zamkniecie które przetrwałoby uścisk zębów wilczka

Quote:
Jedynie golenie łokcia i smarowanie żelem przeciwzapalnym.
Jakiego żelu przeciwzapalnego używasz ?
Kasprzak jest offline   Reply With Quote

Posting Rules