![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Junior Member
|
![]()
Dzieki za "zaproszenia"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Nie możemy się z Chewbaccą już doczekać! Szkoda ze zjedziemy dopiero na niedzielę, ale jak zwykle praca krzyzuje nieco plany
![]() ...ale lepiej pozno niz wcale, w koncu majowka długa w tym roku! Do zobaczenia! Last edited by Skrzat&Bow; 11-04-2011 at 13:06. Reason: literki |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Junior Member
|
![]()
Będzie czad!
![]()
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
My też czekamy na spotkanie z Wami ![]() A Twój późniejszy przyjazd postaramy się jakoś nadrobić ![]() Ale się cieszę na to spotkanie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Dziś wpłaciliśmy zaliczkę, a zatem jedynie erupcja wulkanu albo tsunami nam może nie pozwolić przyjechać.
Transport jest, urlopy są. A zatem Wilczak i 2ka opiekunów będzie ![]() Mógłby tylko ktoś nam zaznaczyć na mapie gdzie to jest ? Albo przynajmniej, który brzeg jeziora ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Byłoby rewelacyjnie ponieważ popełniłam błąd, który poskutkował kolejnymi problemami i błędami... otóż tak, mam pewien problem z Zee, który da się wypracować, jednak zajmie to "troszke" czasu ale przechodząc do sedna sprawy: Chciałabym skorzystać z majówki także pod kątem socjala. Suczka wykazywała lęk przed mężczyznami, więc zabierałam ją do centrum, na uczelnie, do sklepów, generalnie wszędzie gdzie są faceci w liczbie mnogiej. Pomagało... Nie będę opisywać tu całego problemu, mam na celu uwrażliwić płeć przeciwną na psa nastawionego lękowo-obronnie w wersji hard. Licze przy okazji na porady doswiadczonych wilczakowcow. ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Head like a hole
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Senior Member
|
![]()
No to majówka juz niedługo!!!
Upraszamy o zabranie: - grilli ( my mamay tylko jeden mały)- ognisk nie mozna robic na terenie osrodka - linek lub łańcuchów dla psów. W poniedziałek do naszej dyspozycji będzie nasz szkoleniowiec- Maciej Szwencer. Mozemy zaplanowac małe szkolonko lub tropienie. Wszystko zalezy od Was. Jak macie pytanie - Maciek odpowie i postara się pomóc!!
![]() |
#49 |
Junior Member
|
![]()
W czasie naszej majówki odbędzie się pierwsza edycja Pucharu Kuj.-Pom. w Dogtrekkingu w Sępólnie Krajeńskim, w dniu 30 kwietnia (sobota). Rzucam temat w tym wątku, bo to niecałe 2 godziny drogi od naszej bazy noclegowej, więc może wśród wilczakowców znajda się chętni na kilkugodzinny spacer w Krajnie. Udział w tej edycji jest bezpłatny, a nagrody zapewne liczne :-)
Link do strony organizatora: http://www.dogtrekking.org.pl/ i FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=208033979224307 Przyznam szczerze, że kusi mnie ta impreza, szczególnie ze względu na walory przyrodnicze, ale też z uwagi na możliwość sprawdzenia swojej kondycji i umiejętności orientacji w terenie. Kontaktowałam się z organizatorem, który mnie zapewnił, że pod względem organizacyjnym, wszystko będzie zabezpieczone jak należy. W ubiegłym roku, w Janowie pod Bydgoszczą, naszej drużynie (Cayo i ja) udało się zająć pierwsze miejsce w kategorii kobiet na 25km oraz trzecie w kat. drużynowej - reprezentowałyśmy drużynę Wolfdoga (niestety nie miałyśmy wówczas wsparcia innych wilczaków). W tym roku możemy pójść/pobiec większą ekipą i tym samym pokusić się o podium w kategorii drużynowej :-) Last edited by Lupusek; 26-04-2011 at 12:22. Reason: uzupełnienie informacji |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
My nie damy rady wziąć udziału w dogtrekkingu
![]() Na sobote ammy zapowiedzianych gości u nas na majówce - przyjada znajomi z wilczakami i bez na cała sobotę. A w niedz. planujemy spacer do Wdzydz - do skansenu i na rybke do Tawerny ![]()
![]() |
#51 |
Junior Member
|
![]()
dogtrekking to impreza jednodniowa. W sobotę rano jedziemy, wieczorem wracamy :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Junior Member
|
![]()
No może ktoś się skusi... W końcu to tylko spacer, tyle ze z nagrodami dla najszybszych spacerowiczów
![]() Szkoda, że Wy nie możecie. A w niedzielę to jak najbardziej się piszemy na wspólne zwiedzanie i biesiadowanie w tawernie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() My sobie odrobimy 14 maja na marszu : http://kaszubskawloczega.bee.pl/
![]() |
![]() |
#55 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Member
|
![]()
Pytanie czy można przyjechać na momencik?? tzn. pół dnia....może mniej
![]() |
#58 |
love and terror
|
![]()
A pewnie, ze mozna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Member
|
![]()
Ja protestuję!
Już lepiej dajcie mnie wilkom na pożarcie czy cuś ![]() Dogtreking u nas odpada bo Shey nie ma badania na HD, a nasze nogi nie zrosły się do końca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Junior Member
|
![]()
Niech się stanie MAJÓWKA!
![]() |
|
|