|
|
|
|||||||
| Įvairūs Apie viską, kas susiję su CSV |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
vike, šiemet pirmi džiazai bus kuriuos praleisiu nuo devinto festivalio....dar paslapčia suku planus, kaip atlėkti, ale su datom niekaip, nebent netyčia pasiklonuot eitų....
klausykit, aš čia jau visai pėdsaką pamečiau....kiek dabar lietuviškų čekų yra ir kas kieno..?..kaip supratau, didžiausia koncentracija vilniuje, bet daugiau nieko neatseku....jau nekalbant apie identifikaciją iš nuotraukų.... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
aga, pirma ir antra vada - atkaltos it pas dievobaimingą krikščionį maldos....
a tai nabu - čia pas jauniausias..?..tas nekaltas angeliškas žvilgsnis ir nosis, paremta į laibą medelį..?.. a šiaip, žiūrėjau nuotraukas į nabo ir bruknės čia sudėtas.....nu tik iš akių galima numanyti kur kuris, jei ausies nesimato....spalvinė gama - baisiai panaši.... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
kangee ir kenro - iš vis identiški dvyniai be aplinkos efekto įtakojamo matomo skirtumo nuotraukose.... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
ir Brukne
|
Quote:
Specialiai žiūrėjau dabar į tas dvi fotkes Ot reiktų portretus surinkt ir sudėt su vardais, kaip įdomu būtų palygint |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Man tai jie irgi skirtingi ir net labai matosi is nuotrauku, bet gal del to kad gyvai maciau kartu. Brukne tai jau suauges subrendes suo, o Nabu tai dar matos kad neuzauga biskuteli... Siaip Kenro ir Kengee irgi nuotraukose skirtingi man spalvom atrodo
|
|
|
|
![]() |
|
|