|   |   | 
| 
 | |||||||
| Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-03-2011, 17:31 | #61 | 
| Kawał ch*ja |   

Dokładne dane dam pod koniec tygodnia, bo muszę znaleźć chwilkę, żeby podjechać do drukarni... :-)

__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  14-03-2011, 21:26 | #62 | 
| VIP Member |   

Ja tez jestem chetna - od reki biore dwie DAMSKIE     
				__________________ | 
|   |   | 
|  14-03-2011, 21:28 | #63 | 
| Kawał ch*ja |   

W tygodniu jadę załatwiać to i owo, dam znać, czy jest sens robienia stricte damskich, czy lepiej zostać przy uniwersalnych...

__________________ Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. | 
|   |   | 
|  14-03-2011, 23:41 | #64 | |
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  14-03-2011, 23:43 | #65 | 
| Kawał ch*ja |   

Owszem... Jeśli będzie odpowiednia ilość chętnych   25 marca w piątek pomyślimy co dalej, na chwilę obecną są bodaj 43 zamówienia  Jeśli ilość będzie rosła w tym tempie - nie widzę przeszkód   
|   |   | 
|  15-03-2011, 11:41 | #66 | 
| K-Lee Family |   

My też się piszemy bankowo   Tylko z obliczeń mi wynika 6 sztuk, a z kasą ostatnio krucho, więc poczekam na sponsora  Ale do 25 marca dam znać   | 
|   |   | 
|  15-03-2011, 12:56 | #67 | 
| Kawał ch*ja |   

To co teraz napiszę zabrzmi jak jakiś chiński chłyt matetindowy, ale... Nakręcajcie też znajomych spoza światka CzW   Jest możliwość wykonania "czystych" koszulek, bez napisów   
|   |   | 
|  15-03-2011, 21:56 | #68 | |
| VIP Member |   Quote: 

__________________ | |
|   |   | 
|  15-03-2011, 21:59 | #69 | 
| Kawał ch*ja |   

No i nie dadzą za wygraną...   Wszystko zależy, jak się potoczą rozmowy z firmami, nie wiem czy w tym tygodniu się wyrobię, bo niestety pracy mam nawał, ale postaram się jak najszybciej to ogarnąć, do 25 na pewno wszystko będzie wiadomo   
|   |   | 
|  16-03-2011, 08:39 | #70 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | 
|   |   | 
|  16-03-2011, 09:08 | #71 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   

My w razie czego chętne też na dwie damskie czarne...   M i L | 
|   |   | 
|  16-03-2011, 12:53 | #72 | 
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   

To ja poproszę damską S/M    | 
|   |   | 
|  16-03-2011, 18:53 | #73 | 
| Kawał ch*ja |   

No się uparły no... w poniedziałek/wtorek będę znał wszystkie szczegóły, a teraz mam pytanie - przedłużać o kilka dni zapisy?

|   |   | 
|  16-03-2011, 20:44 | #74 | 
| Spiderwolf Join Date: Oct 2010 Location: Jasienica 
				 |   

To ja poproszę jeszcze 2 szt białe L i XL  czyli razem z poprzednim zamówieniem 4 szt w sumie.Pozdrooo,Spiderka | 
|   |   | 
|  16-03-2011, 20:53 | #75 | 
| Kawał ch*ja |   

Cieszymy się bardzo, że wszystko zmierza w dobrym kierunku :-) I mam wiadomość: Od środy 23 marca proszę składać zamówienia na maila [email protected] co oznacza, że osoby, które się tu wpisały proszę o ponowne wysłanie OSTATECZNEGO zamówienia na mail, łatwiej będzie mi to wszystko ogarnąć i nie będzie trzeba przeszukiwać tematu raz po raz  W mailu piszemy nicka z forum, ilość, kolor oraz rozmiar   
|   |   | 
|  16-03-2011, 20:55 | #76 | |
| K-Lee Family |   Quote: 
   | |
|   |   | 
|  16-03-2011, 20:57 | #77 | 
| Kawał ch*ja |   

Spokojnie, będzie w poniedziałek/wtorek   Niestety, na ten tydzień mam taki nawał pracy, że nie ma siły, żebym zdążył do drukarni podjechać... 
|   |   | 
|  16-03-2011, 21:02 | #78 | 
| K-Lee Family |   

nonono, boję się, że mogę przegapić termin    | 
|   |   | 
|  16-03-2011, 21:08 | #79 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

Moja mama czyta forum i stwierdzila, ze tez chce   Wiec jedna S biala damska jak bedzie, jak nie to S biale meskie i dla taty M biala. | 
|   |   | 
|  17-03-2011, 08:57 | #80 | 
| Senior Member Join Date: Nov 2006 Location: Sopot 
				 |   

To ja jeszce ponamawiam znajomych .....    
				__________________ IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |