|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Savarankiškai mokiau sėdėt, gulėt bei "pas mane". Bet čia daugiau žaidimo forma. Vistiek tai labai skiriasi nuo dresūros, kai šuo turi viską daryti greta ir pan.
O su Atika pasidūkt visad mielai prašom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
hm...tai vis tik rimtas darbas toj mokykloj vyksta....kad ir kaip visi rekomenduotų jas, man, tiesa sakant, visada atrodė lengvia dirbti vienam su šunimi....nėra trukdžių nei šuniui, nei tau..(pvz.: kitų šunų...
![]() ![]() liuks. ![]() ![]() ![]() p.s. nu negaliu, ta zuikio poza, antroje nuotraukoje, jai baisiai labai pritinka.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Žinoma, vienam su šuniu dirbti daug lengviau, kas liečia šuns atsaką į šeimininką. Bet mokyklėlė tuom ir gerai - šuo išmoksta būti būry kitų šunų, paklusti ir klausyti, kai aplink daugybė veiksmo. Pati pastebėjau - mieste Atika neklausė komandų, nes buvo susitelkus į aplinką. Bet po mokyklėlės ji kaip ir suvokia, kad nors aplink daug visko vyksta, šeimininkas vistiek yra ir reiktų į jį atkreipti dėmesį
![]() ![]() ![]() Manau, Atika ištemps ilgiau nei pusvalandį dūkimo ![]() ![]() P.S. ta jos poza man asmeniškai labai juokinga ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
mazu netyciom Mauro fotkiu turi? o vaikstom pas ka ( cia as dar pasitikslinsiu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
dekavojam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
jum gerai...as dabar kai jau pradejau dirbt, maniskis ir gi dirba, tai vargsas Saygius, jau senokai su Justina buvo susitikes :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
oo kaip zuikis auga
![]() ![]() |
![]() |
![]() |