Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Spotkania i podróże

Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje...

Thread Tools Display Modes
Old 14-02-2011, 20:53   #15
szasztin
Senior Member

szasztin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mistrali View Post
A ja mam dość krępujące pytanie Dużo czytałam o tych obozach na Słowacji i wydaje się że to fajna sprawa. Nie wiem tylko na jakiej zasadzie ktoś się zapisuje i jaki jest koszt. W tym roku raczej ciężko będzie u mnie z kasą , studiuję na studiach dziennych, nie pracuję więc póki co żeruję na rodzicach a kierunek studiów mam ciekawy, jest moją pasją ale jest kompletnie nieżyciowy . Na 100 % będę w Późnej, bardzo chciałabym się spotykać z innymi wilczakowcami najczęściej jak się da . Czy ktoś planuje jakieś wypady, albo o takowych wie, na które mogłabym sobie pozwolić bo koszty są znośne ?
Jeśli chodzi o Słowację to na forum będzie info oficjalne o obozie i mail do zarezerwowania miejsca. Cena zależy od warunków np w zeszłym roku koszt pobytu na obozie pod namiotem dla 2 osób wyszedł około 180,00zł. Domki i pokoje są droższe. Wyżywienie we własnym zakresie .
szasztin jest offline   Reply With Quote

Posting Rules