|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
love and terror
|
Chodzilo mi o Baldura
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Też z mitologii, tyle że germańskiej
|
|
|
#3 |
|
Kawał ch*ja
|
A czasem nie nordyckiej?
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Mitologia nordycka jest częścią mitologii germańskiej
Ale masz rację że powinnam była uściślić że chodzi konkretnie o część nordycką. Dzięki
|
|
|
#5 |
|
Kawał ch*ja
|
bez bicia sie przyznam, ze zawsze myslalem, iz sa odmienne, anizeli polaczone i raczej zbyt wiele wspolnego ze soba nie maja, to ja dziekuje za uzupelnienie tej wiedzy
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Junior Member
|
Quote:
ps.: Psiaki dziękują za komplementy, nie rozpuszczajcie mi ich bo sobie z nimi nie poradzę
|
|
|
|
#7 |
|
Kawał ch*ja
|
tak poza tematem - mozesz polecic jakas ciekawa lekture a propos wlasnie atych mitologii? Nie mam za bardzo czasu chodzic po ksiegarniach czy bibliotekach, a poczytalbym co nieco
ps. ciesz sie sielanka z mlodym poki mozesz
|
|
|
![]() |
|
|