|
|
|
|||||||
| Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Já mám dojem, že každý má ústa a umí mluvit, takže každý mohl říct, že chce projít nebo že chce něco jiného a určitě by mu bylo vyhověno. Nehrotila bych to, dokud to nebude hrotit někdo jiný.
Marianka.W |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Zoo Praha Dobrý den, návštěva zoo se psem je velmi vstřícným krokem k majitelům psů. Proto bychom rádi požádali o pochopení a vstřícnost návštěvníků se psy, abychom společně tento otevřený postoj zoo ke psím návštěvám udrželi. Hromadná "psí setkání" ...nejsou z našeho pohledu ideální - mohou vytvářet nepohodu pro naše zvířata, pro ostatní návštěvníky a nakonec i pro psy samotné. V tomto konkrétním případě byla skupina tak velká, že v okolí výběhu vlků nebylo možné ani volně projít. Proto musela zasáhnout chovatelka a srocení požádat o "rozchod". Podobným setkáním je lépe se vyvarovat...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Dik. Opravdu tam ta chovatelka zadala o rozchod? jak jsem psala ,prisli jsme pozde,ale prislo mi,ze se vsichni rozesli tak nejak ze sve vule
Chces to dat na stranky toho RD? Ja to tam klidne hodim,jestli se ti nechce.Ale asi by to mel vedet,kdyz tu Adopci poradal,ze s tim pristi rok muze byt i problem.My jsme vyuzili vlastne jen ten stejny termin,priste si udelame asi sraz jindy. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Vypadá to spíš, jako mnoho povyku pro nic. Ono to časem vyšumí, stačí aby se v tom všichni přestali babrat. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
me stve,ze tolik let se tam chodi bez problemu a najednou to vadi. Teda nedrasa me to nejak extremne a jsem docela prekvapena. Tak nez zas bude nejaky sraz,tak se na to samo zapomene.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderator
|
Quote:
|