|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To jest niesprawiedliwe.
Nie wiem co chodzi w tej głupiej aluzji na którą sobie pozwoliła opatrzność w tym przypadku. Takiego opiekuna może sobie tylko wymarzyć każdy pies. Straszna szkoda Wisusa i szkoda Marka, który sobie na coś takiego nie zasłużył. Jestm z tobą Marku. Wisus jako szczeniak był moim ulubieńcem i wielu go chcialo mieć ale był zaklepany dla Ciebie. Podły los. Ale jeszcze mu pokażemy. Dasz radę |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tak też to słyszałem że: "Tak chciał los, bóg albo że tak miało być" Cholera!! Jak miało być?? Miałem stracić syneczka??!!?? Bóg chciał go wziąć do siebie?? Po jakiego wała się pytam!!
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
To bardzo zły los.... Tak nie powinno się stać... Bardzo współczuję
![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Dziś Wisuś spocznie w brzeźnie (tam gdzie odbyło się grzybobranie)... Pod swoimi choinkami... Tam gdzie wykopał sobie w lato dołek aby się schłodzić... On tam uwielbiał sobie biegać... Niech tam pozostanie... Będzie mógł sobie latać po lasach i kąpać się w jeziorku... Również dziś Wisuś przyszedł do żakusia bo nagle zaczął wołać "Wisuśku, Wisuniu... Połóż się! Mój kochany..." Ah... Mój ukochany syneczek...
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]()
To straszne, że zostało brutalnie przerwane coś co powinno być długoletnią przyjaźnią.........
Quote:
Co prawda nie widziałam owej parady z taczką na własne oczy, natomiast wszyscy o tym mówili i nie było w Późnej ani jednej osoby która by o tym nie słyszała.
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Strasznie nam przykro ........ wyrazy wspolczucia.............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Kason; 27-12-2010 at 01:48. |
|
![]() |
![]() |