05-11-2010, 20:15 | #1 |
Plessowy wilczak
|
Polskie bezrobocie ;)
W Polsce jest jak jest i zostałam bezrobotną. Na szczęście nie jestem w tym jedyna: Beata od Aszczura2 współdzieli mój los (co prawda jest tylko na rzekomym bezrobociu bo na L4 ale zawsze coś ). I tak jak wszyscy musieli siedzieć w pracy i męczyć się przed weekendem my mogłyśmy uderzyć do puściutkiego parku WPKiW w Katowicach Oczywiście z sucyskami
Psie hybrydy: Oczko: Aszczur2 w jeszcze czytej "sukience": Dwa Aszczury: Aszczur2 próbowała wytarzać się w kamieniu: A mój Aszczur wybrał padlinkę zmieszaną z błotkiem: Trochę wody dla ochłody: W okolicy Chorzowskiego zoo widziano wilki: Wodopój: Wojna o patyka: Aszczury paszczury mimo ostrzejszych wymian zdań dalej się lubią: Aszczur1: Aszczur2 (już w brudnej "sukience"): I tak doszłyśmy z Beatą do wniosku, że fajnie jest być bezrobotnym Niespiesząc się, nie patrząc na zegarek chodziłyśmy bez celu dobre parę godzin a suczyska szczęśliwe Dziękujemy za uwagę
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 05-11-2010 at 20:29. |
05-11-2010, 20:41 | #2 |
Wilcza Saga
|
Dziękuję za nową dostawę fotek Aszczury2, nieźle sucza wyrosła... Czy ona przerosła Waszą Aszczurę? A tarzania w kamieniu wręcz nie da się skomentować...
Pozazdrościć bezrobocia... i spaceru z wilczymi Dobrze, że się Aszczury dogadały. Aż mi Resława szkoda, z nimi to by sobie pobiegał, nie to co z Corą. Ona na spacerach jest zbyt pochłonięta przeszukiwaniem terenu i znaczeniem go. Z łapką w górze, rzecz jasna. |
05-11-2010, 20:46 | #3 |
Plessowy wilczak
|
Właśnie się dziś zastanawiałyśmy z Beatą która jest wyższa, ale chyba są podobnego wzrostu, może ciutkę wyższa jest Astri. A Resław by sobie dziś nie pobiegał- Aszczu dalej cieknie (dlatego Mumka z nami nie było). A sikanie na trzech łapach to norma
Mini podniesienie łapki:
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 05-11-2010 at 20:51. |
05-11-2010, 20:53 | #4 |
Wilcza Saga
|
... No to by Resław nie pobiegał faktycznie.
|
06-11-2010, 07:59 | #5 |
wilczakowa mamuśka ;)
|
Siostra pięknie się prezentuje Mogłyby się dziefcynki w końcu spotkać ! Ciekawe, jakby Radośka zareagowała na Astrunie... Obawiam się, że niestety nienajlepiej
06-11-2010, 09:29 | #6 | |
Senior Member
|
Quote:
Ale z drugiej strony..... może w tych spotkaniach znajdziecie jakiś pomysł na wspólny biznes |
|
06-11-2010, 09:56 | #7 | |
Junior Member
|
Quote:
Tiaa... a ja zaczynam rozumieć dlaczego moi bezrobotni petenci bronia sie przed podjeciem pracy jak lwy Praca nie czyni wolnym proszę panstwa Aszczury paszczury ustaliły hierarchie w stadku. Aszczur2 zaczęła najpierw polemizować, ale szybko zrozumiała kto jest starszy i ważniejszy. Całe szczęście, że podczas ostatniej wizyty u mamuni Cory nauczyła się na czym polega uległość wobec starszych Aszczury podjęły współprace patykową: Po wytarzaniu się w padlince sycyska poddały sie kapieli w stawiku i zapach scierwa ustąpił ekologicznemu zapachowi błota.
22-12-2010, 20:08 | #8 |
Plessowy wilczak
|
W końcu podpięłam laptopa do szybszego internetu i nadrabiam zaległości zdjęciowe
Psie hybrydy Smakowy śnieg: