![]() |
![]() |
|
Výchova & charakter Jak se postarat o štěně, jak ho socializovat, nejčastější problémy s ČSV a jak je řešit... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím všechny. Tak mne napadla jedna věc. Můj Ramon má 10 měsíců a stále chodí čůrat tak, že se natáhne, aniž by zvedl nohu. Můj dotaz zní, zda ČV vůbec nohu při čůrání zvedjí, jako psi jiných ras. Budu rád za každý příspěvek.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ahoj Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte,
jasně, že bude zvedat nohu. Ale tohle přesně znám. My jsme taky pořád přemýšleli, proč to tak dlouho trvá. Náš vlkouš začal zvedat nohu až někdy po roce. A značkovat začíná až teď, bude mu rok a tři čtvrtě. Takže jenom trpělivost, ono to časem přijde ![]() Martina |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Čím déle pes začne zvedat nohu, tím déle je štěnětem, tak ho nech si to užít.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
A nedej se zmást pohlavím, nohu zvedá i fena - aspoň člověk pozná, kdy močí a kdy jenom značkuje ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nechtěla jsem zakládat úplně nové téma.Máme problém s u 11měsíční holčičky s čůráním v bytě,pořád se to nedaří úplně odbourat.třeba 12 hodin by nevydržela ani náhodou.vypadá to tak,že ráno mezi 6-7 s ní jdu já,pak je doma s přítelem,spěj spolu asi do dvanácti,kdy on vstvává.A tady je kámen úrazu,než se obleče,tak to milá Arwenka pustí,třeba si vyskočí na gauč nebo si pod sebe shrabe prostěradlo a na tu hromadu se vyčůrá.Je mi to podezřelé,spolu takové problémy nemáme,někdy se teda stalo,že když jsem povlíkla postel,tak mi tam taky skočila a trochu jí počůrala,ale to jsem se v ložnici zavřela a ona se dobývala,tak mi to přišlo jako nějaká stresová reakce. tak nevím,jestli značkuje nebo to příteli dělá schválně....já to zase tak neřeším,že bych z toho byla nějak na nervy,ale bylo by zahodno neuprat se k smrti
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|