![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
Lada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Ládo,
moc děkuji. Ani nevíš co bych za tu dobrou zprávu dala... na kraj světa bych pro ní šla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Not so Junior Member
|
![]() Cytat:
Nemoci ani smrt se nevyhýbají žádné z našich rodin, ať psích nebo lidských.
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
nejezdi někam kde nemají onkologa ...
Jaggy Praha i Vetcentrum jsou super .... Ale ohledně onkologie bych ti doporučila: MVDr . Josef Zatloukal - veterin.klinika Nymburk držím palce - at vyhraješ na co nejdéle !!! my už prohráváme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
to je mi moc lito,jeste dnes si pamatuju,jak jsem bojovala za fenku po operaci,kdy to vypadalo,ze umre,ale vyhrali jsme.pokud se nebranis alternativni lecbe,zkusila bych ve vetcentru cinskou medicinu,homeopatii,jako podpurnou lecbu,to tam maji.nebo zkus zavolat v pondeli rano Rudovi Desenskemu,dela i do alter.mediciny psu,neni to veterinar,ale muze poradit jake byliny,kapky...ja na tohle dost verim a ublizit ji to nemuze.telefon na nej je 608 623 144.nam po operaci dobre poradil,ja taky sjezdila kdeco,abych ji pomohla.drzim moc palce a hlavne nepropadejte panice,i kdyz to neni jednoduche.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Moc děkuju,
zkusím i pana Desenskeho, hlavně na sražení teploty a těch otoků. Děkuju za všechny ty rady...moc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Moc děkuji....jedu na letiště a letím do Čech. Mluvila jsem s tátou a Chery je na tom hůř a hůř. Už abych tam byla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Je mi to lito a drzim palce. Nejsem veterinar a ani nepritel alternativni mediciny, ale rad bych upozornil na jednu vec .... jakekoliv bylinky obsahuji ucinne latky stejne jako tablety, injekce atd. To znamena, ze i u bylinek mohou nastat nezadouci ucinky a NECHTENE INTERAKCE s jiz podavanymi lecivy. Jakakoliv alternativni podpora lecby je samozrejme dobra, ale je treba ji sladit s beznou lecbou a s tim by mel pomoc veterinar. Co se tyka hlavni lecby - byt to muj pes, nechal bych cokoliv nekonvencniho az na dobu, kdy by konvencni lecba neprinasela nadeji.
Mimochodem, doufam ze po prijezdu a konzultacich na jinych pracovistich zjistis, ze situace neni tak strasna. Rozhodne bych si nechal od doktoru vysvetlit, PROC je to zrovna leukemie. Samozrejme nejsme doktori, ale doktor ma povinnost a mel by byt schopen pacientovi situaci vysvetlit tak aby to jako laik pochopil. ..... Zvysene mnozstvi bilych krvinek muze byt i zanet. A jeste jeden postreh na zaver ... Mnoho veterinaru ma bohuzel tendenci se chytit, pokud jim člověk předhodí diagnozu od jineho doktora. Osobně bych preferoval předložit jim výsledky laboratoře a dosud proběhlých vyšetření, ať k tomu řeknou svůj názor. Držim moc a moc palce! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Dorazila jsem domů. Obvolala jsem půlku republiky, protože stav mé fenky se zhoršil docela markantně. Kontaktovali snad všechny Desenského, Volala jsem do Brna, Prahy na veterinární komoru. Prozatím doporučili homeopatika...scháněla jsem je po všech čertech - Plzeň i Praha. Nakonec sehnala...snad jí to udží do Po, kdy má první chemoterapii. Jen mám trochu strach....nepřijde mi, že by měla dostatek vyšetření. Do Prahy jí ale teď vzít nemůžu - asi by to nezvládla. Oči už vůbec neotvírá...má je hodně natehlé, jen leží...nevíte čím jí srazit teplotu, zmírnit otoky na očích....klidně nějaké babské rady....buď jí to pomůže, nebo jí to nepomůže, ale můsím zkusit všechno.
Moc dík za rady.... |
![]() |
![]() |