Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Zdraví a výživa

Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2010, 22:14   #1
Marianka.W
Šungmánitu-ha Khoyáke

Marianka.W's Avatar

Já teda nejsem odborník, ale asi bych chtěla vyšetření nebo aspoň konzultaci hematologa a onkologa. Ve Stodůlkách ani jednoho z těchto odborníků nemají, ale určitě by věděli na koho se obrátit. To by ale asi měli vědět i jinde. Zaráží mě přístup typu "utratit hned teď". Chápu, že nikdo nechce nechat zvíře trápit, ale předem si zavřít dveře..?
Já bych teda dělala to, co ty, jela kamkoliv a hledala řešení. Jestli má umřít brzo, umře stejně, ale jestli máš aspoň trochu času, investuj ho do hledání řešení.
Držíme tlapky i s celou smečkou.
Marianka.W jest offline   Reply With Quote
Old 26-11-2010, 22:23   #2
Marinette
Junior Member

Send a message via ICQ to Marinette

Quote:
Originally Posted by Marianka.W View Post
Já teda nejsem odborník, ale asi bych chtěla vyšetření nebo aspoň konzultaci hematologa a onkologa. Ve Stodůlkách ani jednoho z těchto odborníků nemají, ale určitě by věděli na koho se obrátit. To by ale asi měli vědět i jinde. Zaráží mě přístup typu "utratit hned teď". Chápu, že nikdo nechce nechat zvíře trápit, ale předem si zavřít dveře..?
Já bych teda dělala to, co ty, jela kamkoliv a hledala řešení. Jestli má umřít brzo, umře stejně, ale jestli máš aspoň trochu času, investuj ho do hledání řešení.
Držíme tlapky i s celou smečkou.

Taky mám stejný pocit....pokud má umřít , umře...je hodně unavená, má oteklé oči...ale zatím prý není vídět, že by trpěla...zatím. Zkusím maximum. Pokud Vetcentrum ve Studůlkách není ten NEJ, máte nějakou lepší zkušenost - variantu.
Zase jí nechci tahat po všech čertech, aby byla vystresovaná, unavená víc, než je...taky jí to nedělá dobře. Děkuji moc za radu.
Marinette jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules