![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Przepraszam,ze tak dlugo nic nie pisalam,ale niestety komputer w domu mi padl i pozostaje tylko internet w pracy
![]() Amonek ma sie bardzo dobrze, codziennie dostarcza nam wiele wrazen ![]() ![]() ![]() Ostatnio wymyslelismy sobie,ze jak chlopak bedzie mial wieczorem sporo wrazen i dluzszy spacer to przyjedzie do domu i od razu pojdzie spac..oczywiscie sie pomylilismy , bo gdy Amonek wrocil do domu to stwierdzil,ze godzina 23 to najlepsza pora na dzika zabawe ![]() Gdy wieczorem idzie na spacer jest super czujny. Jestem pod wielkim wrazeniem jego odwagi. Przez ten tydzien widzial sporo rzeczy,a jeszcze niczego sie nie przestraszyl. Jezeli chodzi o zniszczenia to i tak jak dotad sa niewielkie : dziura w mojej mamy spodniach, dziura w mojej skarpetce i koszulce,ale wszystko to wypadki przy zabawie ![]() A tu pare fotek z sobotniego spaceru ![]() Amonek lubi kopac dziury ![]() Tutaj Amonek wzial sobie kawalek drewnianego mostku ![]() ![]() Odpoczynek w trawie ![]() ![]() ![]() Amon rosnie bardzo szybko. Ostatnio tez zmienia mu sie siersc ![]() |
![]() |
![]() |
|
|