|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Na kagi, visiems visiems labai dekoju uz pagalba ir palaikyma.
Jau darosi per skaudu ziuret i Grejaus ir kitu vilku nuotraukas... Sudie visiems... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
bet grejaus paieska nenutraukiama? ar jau su visam rankas nuleidziat?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nu kad zinotume kur jo jieskot...
Jau menuo, kaip tyla, jokiu ziniu. Ka mes galim daugiau padaryt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ta pati- skelbtis ir lautk ziniu. yra ceku, kurie po geru metu atsirado. Taip kad nenuleist ranku. Skelbimus ir toliau skelbt ir vis tiek kazkas kazkur kazka pamatys. va jei po cielo pusmecio nebus ne zinios, tada sakyciau ... gal kazkas ir nutiko ir suo tikrai dinges, o dabar, per mazai laiko dar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Kaip bebutu as vis dar laukiu Grejaus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
vis svarstydavau, kas sunkiau: žinoti, kad nebėra tarp gyvų, ar galvoti, kad tiesiog "dingo"....
turbūt nėra nieko sunkesnio kaip laukti....o dar kai prie laukimo prisideda ilgesys, tai rodos gali su peiliu riekti tą bjaurų jausmą, kuris susidaro....daugelis turbūt galėtų pasakyti, kad "tai tik šuo. gi galite kitą įsigyti.."..bet man ti daryti pirštai neleidžia....tai vienintelis ir nepakartojamas šuo, su kuriuo turimas ryšys unikalus....daugiau su niekuo tokio ryšio negali būti....tas beprotiškas laukimas užmuša, vis laiks nuo laiko tikrina tikėjimą ir, svarbiausia, ryžtą....nuolatiniai gavimai per nagus vis po truputį žudo "viskas bus gerai. aš žinau tai. aš padarysiu, kad taip būtų."..bet kas nutiks, kai tikrai visiškai pasakysite: "neverta."..ar: "užteks. nebėra prasmės..viskas prarasta.."..?..turbūt bus dar sunkiau nei dabar....vienintelis dalykas kuris nuo jūsų nepriklauso yra mirtis....visa kita - jūsų rakose....nėra nieko sumautesnio kaip pasiduoti....nes niekada nėra pakankamai rimtos priežasties tai padaryti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Vakar kazka panasaus i Greju mate Papiliu kaime, Birzu rajone. Pilkis lakste su dar dviem sunimis, sulyses ir bailus. Rodziau zmonems Grejaus foto sudetas i WD sake, kad panasus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ir Brukne
|
![]()
Oi, kokios geros naujienos! Labai tikiuos, kad ten tikrai Grėjus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Na ka belieka tik laukt dar kokiu ziniu....Kazkaip jie ten ziuriu pagal mapsa aukstai laksto link Latvijos....geriau liastusi zemyn biski. reiks mum kuri savgali tada i kaima nuvaziuot biski paslifuot kaimukus del idomumo....nes jai jis ibegtu i Rokishkio rajona manau paskambintu mum nes ten kaimuose Hako daznai buna tai gal sumasytu ir kai buna ten vienas per kita perduoda....na ka lieka sulaukt dar kokiu nors ziniu apie Greju i kuria vieta db jis trauks ir as galvoju reiks man skelbimus atspauzdint ir paklijuot po kaimus Rokiskio rajone, gal netycia ir ten uzbris...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Deima, su kuo reikia kalbet ten Birzu rajone? Gal telefona turi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
nu, kas girdet?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Birzuose isplatinta informacija apie Greju - skelbimai ant pastatu bei per vietini laikrasti, Papiliu kaime taip pat, Zana susisieke su mano draugemis jau kita diena kai gavo tavo kontakta, Deima. Jeigu ten buvo Grejus, ji aptiks, manau Ramune is Birzu padarys viska, kas imanoma, aciu jai labai uz tai....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Jeigu pasirodys suo kazkur Rokiskio apylinkese jau ispeti zmones, kad is karto man pranestu. Uzuojauta ir stiprybes jums, nenuleiskite ranku.
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Sveiki visi. Birzuose buvi ne Grejus. Naujausios zinios - panasu suni mate pries 3-4 dienas Naujamiestyje. Sake baisiai perkares, su antkalkliu, ejo Panevezio kryptimi.
Panevezyje atnaujinti skelbimai, dar laukiu, gal dar kas nors pamatys. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|