|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
|
Thread Tools | Display Modes |
12-11-2010, 10:46 | #1 | |
VIP Member
|
Sacco Cart
Quote:
Jesli chcesz psy wybiegac w "zaprzegu", a zarazem wolisz cos "bezpieczniejszego" to polecam Sacco Cart. Biega w nich masa psow w Niemczech: Co interesujace - wozek jest tak zbudowany, ze po asfalcie dorosla osobe jest w stanie (bez problemu) uciagnac nawet podrosniety szczeniak - nie mowie, aby szczeniaki do tego "wykorzystywac"... Ale to przyjemne i dla wlasciciela i psa...
12-11-2010, 14:51 | #2 |
Moderator
|
ee to fajne trzeba zerknac czy do 4 psow maja takie
|
12-11-2010, 16:43 | #3 |
Senior Member
|
łooooo dzięki, to coś dla wygodnych i otyłych - hehe
Takiego jeszcze nie widziałam - super musi być tak sobie siedzieć, a piesie "wio" |
12-11-2010, 16:49 | #4 |
Moderator
|
hmm szukalam ceny, chyba droge to cacko ale kedys mas zlote rece zrobic mozna
oraz, tu juz chyba z wiatrem nie poleczis bo to wieciej na spokojna jazde? choc nie wiem trzeba wieciej zerknac w necie video |
12-11-2010, 17:46 | #5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
Ja chyba jednak wolałabym się ewekuować z tej trójkołówki niż siedząc na czymś takim jak wilczaki postanowią zrobić przejażdzkę między drzewami za sarenką
I to siedzące jest chyba tylko na asfalt (i to nie na polskie drogi), bo człowiek kręgosłup zgubi na nierównościach. |
12-11-2010, 19:20 | #6 |
Wilczasty : Foto
|
Trój kółka jest tańsza koszt około 1000zł (samoróbka) .
Osiągnięcie większej prędkości na trójkółce przy zapiętym jednym lub dwóch wilczakach mało doświadczonych mało prawdopodobne. Jest bezpieczniejsze niż jazda rowerem szczególnie po lesie . Czterokołowe są jeszcze wersje gdzie się stoi na leżąco to bym się bał . Jednak najfajniejsza jest jazda na saniach
Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria Last edited by DanielZ; 12-11-2010 at 19:25. |
|
|