![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
|
![]() |
#1 |
Wilkokłak
|
![]()
Ja zakładałam kiedyś Aszczurowi te szelki. Nie bardzo sobie potrafię wyobrazić, jak by się pies miał z tego sam wyplątać. Na ale trzeba się liczyć z tym, że wilczak potrafi być baaaardzo zdolny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Plessowy wilczak
|
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
K-Lee Family
|
![]()
Szelki które ma Aszcur to sledy, Łowca ma guardy - na Kalinke nie pasowały ani jedne ani drugie, dlatego u tegoż samego przedstawiciela kupiliśmy lashe. Zrobię zdjęcie i pokażę Wam - to szelki w typie sledów, ale z innego materiału, jak dla mnie wygodniejsze, są przeokropnie lekkie, nie mają żadnych sprzączek i są wykonane z takiej jakby gąbeczki
![]() edit: wróć, mają jedną sprzączkę na grzbiecie ![]() Zdjęcia już zrobione, jak wrócę postaram się je Wam pokazać ![]() Laatst gewijzigd door Gia; 29 October 2010 om 14:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wilkokłak
|
![]() Citaat:
![]() Nam się przydadzą jedne i drugie; bezsprzączkowe, mięciutkie do biegania, a guardy to tropienia. ![]() Edit; To cósik takiego jest? http://www.pelna-miska.pl/sklep//ind...t&prod_id=3124 Faaaajne! Ale sprzączkę metalową widzę. ![]() Laatst gewijzigd door Grin; 29 October 2010 om 14:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
W poprzednim poście się poprawiłam, że jest jedna sprzączka
![]() I już nie muszę wklejać zdjęć, bo to dokładnie te szelki. Ważą tyle co długopis ![]() ![]() Edit: Nasze też są niebieskie, ale na wierzchu mają szarą siateczkę. Plusem ich jest to, że część na klatkę piersiową jest szersza i nie wcina się ![]() Laatst gewijzigd door Gia; 29 October 2010 om 14:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]()
Minus jest taki, że Karusek ich nie ma w ofercie.
![]() I albo znowu musiałabym kupować bez przymierzania, albo specjalnie jechać do Wrocławia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Te, co ma Aszczurek, to własnie typowe szelki zaprzęgowe (sledy, szorki, jak zwał tak zwał
![]() Jeśli kółko jakieś metalowe jest, ale u góry, bez styku z ciałem psa, to w niczym nie przeszkadza, ale w szelkach zaprzęgowych widziałam takie tylko raz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Citaat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wilkokłak
|
![]() Citaat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wilkokłak
|
![]()
Yhyyy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się trochę odrobimy po dwu dniach, wrzucę parę fotek do odrębnego tematu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Tutaj znalazłam do kupienia kilka artykułów JULIUS K9, ktoś z Was kupował może coś u nich?
http://www.p1es.pl/index.php |
![]() |
![]() |