|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  03-07-2005, 14:22 | #1 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |  Augustów, 24 lipca 2005r. 

Hej!  Czy ktoś się wybiera na tę wystawę? Termin zgłoszeń jest do 10 lipca. I grupę sędziować będzie prawdopodobnie Katarzyna Fiszdon lub Iwona Magdziarska, a wilczaki - nie mam pojęcia (jeszcze). Tutaj jest więcej informacji: http://www.zkwp.bialystok.pl/augustow05info.html Serdecznie zapraszam do Augustowa, bo gdyby ktoś miał ewentualny problem z noclegiem, to ok. 30 km od Augustowa bez problemu możemy Was i psy przenocować - co prawda trzeba by w namiocie, lub, jak kto woli  , pod gołym niebiem, ale za to w pięknym miejscu, bo naokoło są jeziora, dzika puszcza, łąki i prawie zero cywilizacji  . My z Vargusiem będziemy na pewno na tej wystawie, zaraz lecę wysłać zgłoszenie. Pozdrawiam | 
|   |   | 
|  09-07-2005, 09:36 | #2 | 
| Junior Member Join Date: May 2005 Location: Puszcza Białowieska 
				 |   

Jeśli będę mogła to prawdpodobnie wybiorę się w charakterze widza, aby zobaczyć jak Varguś sobie radzi    A wyjazd do Wawy niestety nie wypali  ... | 
|   |   | 
|  09-07-2005, 22:44 | #3 | 
| Junior Member |   

Cayo i my prawdopodobnie pojawimy się w augustowie, tak dla oswojenia, jako spacerowicze i podglądacze. Trzeba zacząć się przyzwyczajać do takich imprez. Skorzystamy zatem z okazji, że to w miarę niedaleko od nas i spróbujemy tam dotrzeć. Miło nam będzie poznać  innych członków wilczakowej rodziny. Zatem do zobaczenia nad Neckiem. Pozdrawiamy, Alakra i Cayo. | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 01:33 | #4 | 
| VIP Member |   

Psy - otwarta   KIRK KROY Eden severu Suki - mlodziez DAPHNE Maly Bysterec 
				__________________ | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 20:08 | #5 | 
				 |   

I po wystawie. Chyba będziemy jeździć do Augustowa co roku   , bo nie dość, że w ładnym terenie była położona ta wystawa (choć cienia było nieco za mało), to jeszcze sama atmoosfera była super i ludzie też. Mało psów, akcja kameralna. Bardzo miła sędzia, pani Fiszdon - powitała nas na ringu z uśmiechem, Varg już na "dzień dobry" pocałował ją w rękę  (podlizywał się  ). Wilczaków było mało, ale w ciągu wystawy doszła do nas Cayo - ależ do Cheitanka jest podobna  , widać, że to rodzeństwo. A jeśli chodzi o same wyniki naszej wystawy, to też poszło nieźle - Vargolc doskonała, I lokata (bo jakże inaczej) i Najlepszy Pies w Rasie, a Daphne - doskonała, I lokata i... Zwycięstwo Rasy!!!  Przed samą wystawą psy się cały dzień nabawiły i wylatały, więc wracaliśmy w ciszy i spokoju  , bo i Daphne i nasz wariat już sobie spały. Zdjęc na razie nie mam, bo aparatu nie zabrałam, ale coś tam na pewno się znajdze później. Było świetnie. | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 20:28 | #6 | 
| Senior Member |   

Gratulacje!!!    A CWC i inne takie? | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:07 | #7 | 
				 |   

A CWC wydawało się, ze jest, ale nie ma    . Zw. Młodzieży też nie ma, a mogłoby być.  Ale to przypadek... Daphne miało nie być na tej wystawie...       | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:10 | #8 | |
| VIP Member |   Quote: 
    ....itaka okazja...buuu..... Dawaj dzienniczek! Wpisze Ci dwoje za nieprzygotowanie do lekcji   | |
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:11 | #9 | 
| Senior Member |   

Ale dobrze ze byla bo Varg sie wyszalal w przyzwoitym wilczakowym towarzystwie     czasami sedziowie "zapominaja" o tytulach tak jak rok temu pani Buklad na wystawie w Zielonej, sporo wilczakow zeszlo wtedy bez tytulow   ale co tam, tyle jeszcze planujecie ze sobie odbijesz   | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:27 | #10 | |||
				 |   Quote: 
 Ale zdjęcia będą, zapewniam  : Marek od Daphne porobił trochę, dla Cayo też, jak tylko je dostanę, to na pewno wrzucę na forum od razu. Quote: 
  , bo akurat ja myslałam, że dostaliśmy CWC, bo na klarcie była taka krecha... no, wiecie, brak doświadczenia po prostu :P = źle przeczytałam to, co było tam napisane  . A tak swoją drogą p. Fiszdon powiedziała, że żeby dpstać CWC to nasz facet powinien być masywniejszy (hmm) i że trzeba poczekać, aż taki się zrobi. No, chyba że by miał więcej sierści, żeby byłom złudzenie, że jest mocniejszy... ale co to tego to nie zgadzam się  . Ale mówie: jak ta sędzia będzie znowu sędziować wilczaki, to jadę do niej na pewno! (tak jak do Semik), bo bardzo była sympatyczna. Quote: 
  , jednak na spotkaniu nie.. , ale zobaczy się. Najbliższa wystawa to Trakai. | |||
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:35 | #11 | 
| Senior Member |   

Ja bym radzila spotkanie zamiast wystawy     co do masywnosci to ile razy ja to slyszylam!!! Amber dlugo wygladal jak dzieciak i byl chudziaczek, wiec spokojnie, doczekasz sie   | 
|   |   | 
|  24-07-2005, 21:40 | #12 | 
				 |   

Doczekać się, to na pewno kiedyś się doczekam. I championat też zrobię  . Jak na razie to mamy przynajmniej hodowlankę, więc już jest coś...   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |