![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ale te szelki z K9 sa ... uniwersalne - ja ide z nimi na spacer, na zawody dogtrekinga i na obrone, bo oni i sa na wszystko co robi sie z psem. ( ps. kto pamieta obrone w tym roku w Poznej, to moja sunia i byla w tych szelkach)
trunksia, to co bedziemi na LT kupowac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Plessowy wilczak
|
![]() Quote:
![]() Twojej suni nie pamiętam, ale pamiętam sunie chyba z Niemiec- do bonitacji albo przeglądu młodych podchodziła. Nie dość, że sunia była śliczna (jak na mój gust) to szelki właśnie miała ekstra i jak na moje oko to były K9 ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Ardal Conall
|
![]()
Jak będziecie zamawiać to ja też bardzo chętnie i wtedy koszty wysyłki jakoś podzielimy. Na maksa fajne te K-9!!!!!!
Dajcie info jak będziecie zamawiali!!!
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
jesli co chetnie pomoge z kontaktem z firma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
My też może zamówilibyśmy szelki K9 z Litwy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ardal Conall
|
![]()
Daiva-a jest opcja żebyś załatwiła dla nas te kilka sztuk? Czy sami będziemy musieli załatwiać z tą firmą? BO jak widać już są chętne 3 osoby: Astarte, Kalinka i my
![]()
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() to zrob cie liste co chce cie. a potem na priwa z odpowiedzialnym ze strony polski, ustalimi reszte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Te K-9 maj ą światełka? Dobrze widziałam?
Jak tak to ja chcę ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Znalazlam na allegro firmę, która szyje szelki na miare i w przystępnych cenach. Kupowałam od nich pas biodrowy i jest solidnie zrobiony.
Teraz dojrzewam do szelek ![]() http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13874833
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
witam, ja już też mam szelki i bardzo się z nich cieszymy do jazdy na rowerze są idealne. Czekałem cały czas na obiecany kontakt, nie mailowy, ale telefoniczny od Pana o nicki P1es niestety nie doczekałem się. Na szczęście pojawiły się z podobną ofertą przemiłe Panie ze Śląska i nie czekając długo mamy swoje szelki.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
A dlaczego nikt nie ubrał swojego psa w napis "wilczak" ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ardal Conall
|
![]() Quote:
Ja obstawiałbym jeszcze oficjalną versje Ceskoslovensky Vlciak ale to chyba za dużo liter. Ale wolfdog troszke powinno poprawić sytuację ![]() Sam mam mnósto pomysłów na napisy, ale na razie opcja niedostępna niestety.
![]() |
![]() |
#13 |
Plessowy wilczak
|
![]()
To dawajcie pomysły na napisy
![]() ![]() ![]() A póki co z Polskich ciągle dostępne są: Ratownik, Policja, Tropiciel, Weteran, Torpeda i Ochrona ![]()
OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND Last edited by Witek; 07-02-2011 at 16:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Myśłę, ze w naszym przypadku mają rzeczywiście wymiar pragmatyczny. Sama juz dochodzę do etapu , ze nie chce mi sie po raz tysiacpięcdziesiaty odpowiadac czy to wilk, czy lis, czy husky, czy dziwny owczarek ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wilkokłak
|
![]()
O ile dobrze się przyjrzałam; mają "mocowanie" na światełka, ale same światełka niekoniecznie są w komplecie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Buuuu.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
Czy jest w PL to K-9?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Przyjrzałam się dokładnie i zobaczyłam: LATARKI
![]() ![]() Najbardziej podobają mi się te, co maja pas na piersi i wyglądają jak majtki założone przez głowę ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Najgorsze jest to, że ja nie wiem które bym chciała... Wszystkie mi się podobają i nie bardzo wiem czym się różnią....
![]() |
|
|