|
|
|
|||||||
| Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
http://www.srdcervac.wbs.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Kiedyś, jak odkryłam, że pies pije językiem "w drugą stronę" to się nadziwić nie mogłam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wilkokłak
|
Ale fajne video!
Chciałabym, żeby ktoś mi tak Łowcę nagrał, tylko sprzęt musiałby być wodoszczelny. Podejrzewam, że on jest na tyle leniwy, iż nie chce mu się tak porządnie jak piesek na filmie zawijać języka, tylko wiosłuje więcej wody wylewając, niż pijąc... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
ok, czyli Sheytan jest normalny...
On pije i je tylko na leżąco, rozlewa wszystko dookoła i wywraca miskę łapą... A o gryzieniu rybek nie wspomnę Straszna z niego pirania (też rybka- a jak!), na szczęście po woli gryzienie ustępuje mizianiu się i iskaniu co mnie bardzo cieszy |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
To ja dawno temu myślałam, że ona od tych fal tak ma z językiem, a ona widocznie trenowała
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
złośliwy krasnolud
|
U Ciri dochodzi jeszcze opieranie nosa o brzeg miski. Wtedy jezykiem wiosluje wode do pyska, lejac oczywiscie dookola. Mistrzyni krasnoludzkiego zlopania
No i czasem nie warto zamykac pyska odchodzac od miski i tak fajnie sie leje dookola. A pan rano tak zabawnie sie denerwuje jak wdepnie bez kapci w jeziorko w kuchni
|
|
|
#7 |
|
Wilkokłak
|
A, fakt. Łowca ma to samo. Zastanawiałam się, dlaczego nie przepada za piciem ze swojej miski "podróżnej" - takiej "szmacianej", ale to być może jest odpowiedź; bo nie można o jej brzeg oprzeć nosa.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
VIP Member
|
Skoro już temat zszedł na naczynia i upodobania, to Chey żyje, można rzec, w ścisłej symbiozie z papirusem. Właściwie to chyba jednak bardziej pasożytnictwo, bo nie wiem jakie papirus ma z tego zyski...W każdym razie woda w misce (świeża) jest nie tak dobra, jak ta z wysokiego naczynia, w którym "pływa" papirus
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wilkokłak
|
A co się zwierzęciu dziwisz - toż mądre jest; będzie tam pił wstrętną chlorowaną wodę wyzutą z wszelkich bakterii, minerałów i w ogóle życia. Lepsza taka przefiltrowana przez papirus (ciesz się, że nie masz kota, bo przy nim papirus długo by się nie ostał; zostałby zeżarty żywcem; koty uwielbiają papirusy
Ja już dawno zauważyłam że Łowca przedkłada "żywe wody" ze stawów, stawików, bajorek, a nawet większych kałuż nad tę "domową". |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
VIP Member
|
Woda jest przefiltrowana i ta sama lana w oba naczynia
Ale z postu zapamiętam jedno, najważniejsze: Quote:
|