|
|
|
|||||||
| ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Not so Junior Member
|
Držím palce, ať se co nejdřív vrátí domů.
|
|
|
#2 |
|
cskuklik
|
Tak jak?už je Argula doma?včera jsem jela kole na Brno a čučela všude možně ale nikde nic..achjoooo
www.cskuklik.cz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Slehla se po něm zem... Od středy ho nikdo neviděl
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
cskuklik
|
Ach jo,toho jsem se bála,dokud je vidět je to dobrý,no nevim co poradit já bych vzala toho tvýho dobrmana a chodila i sním všude možně on by ti mohl pomoci,Pavle nevzdávej to a nestrácej naději on někde je a čeká na tebe!!
Dnes jedu krýt do Brna Máju tak jedu zase okolo vás,budu mít oči jak ostrovid,drž se a hledej!!Jarka www.cskuklik.cz |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nevím jak u vás vycházíte s myslivci, ale pokud je s nimi aspoň trochu řeč, tak bych je taky informovala, Přecejen chodí končinama, kudy moc jiných ne a hlavně, když budou vědět, že se pes postrádá, tak třeba nebudou tak rychle mačkat spoušť. (Na druhou stranu, pokud tam máte hlupáky, co pálí po všem, tak radši neupozorňovat, že po okolí chodí terč...)
Marianka.W
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Not so Junior Member
|
Bylo by dobrý zkusit i letáky, rozhlas v místních obcích. Obvolat útulky a městskou policii pod kterou spadáte a nechat tam na sebe kontakt pro případ, že by se našel nebo ho někdo zahlídl.
Možná ho prostě našel někdo, nechal si ho doma a netuší, že je to ČSV a že se hledá.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Ještě letáčky do místní MHD nebo vesnických autobusů.....
|
|
|
|
![]() |
|
|