Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-09-2010, 00:00   #1
Vlkodlak
Junior Member

Vlkodlak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Undertaker View Post
A abys tím někoho nenas...

Ovšem taky jde o to, co pro to člověk udělá aby našel. Chovatelka Cronyho z Kamenaček mě uháněla každý 3dny, jestli už jsem to hodil tam, tam a tam. U Morrise mi to přijde, že chovatelka dala z povinnosti inzerát na svoje stránky a spíš to řeší ostatní. Ale je to možná jen pocit.
Nic ti nebrání to "tam a tam" hodit. Jinak gratuluju, vcelku úspěšně jsi se začlenil do komunity věčných rýpalů a poučoválků neustále místo diskuze vyhledávajících spory. Moc dlouho ti ta mladistvá nestranost nevydržela.
Vlkodlak jest offline   Reply With Quote
Old 13-09-2010, 00:32   #2
Undertaker
Member

Quote:
Originally Posted by Vlkodlak View Post
Nic ti nebrání to "tam a tam" hodit. Jinak gratuluju, vcelku úspěšně jsi se začlenil do komunity věčných rýpalů a poučoválků neustále místo diskuze vyhledávajících spory. Moc dlouho ti ta mladistvá nestranost nevydržela.
Myslím, že jsou jiní lidé, kteří by se měli postarat o to, aby "tam a tam" ten inzerát byl. Nemyslíš? Ano v téhle komunitě mi nevadí být. Stačí mi už jen když se nad tím někdo zamyslí a udělá si obrázek. Chápu, že máš skoro povinnost bránit svou chovatelku, ale myslím, že už má věk na to, aby to zvládla sama
Vůbec mi nejde o spory. Kdyby chovatelka napsala "Dala jsem inzerát tam, tam, tam a tam", tak mi nezbyde než sklapnout a jít se někam stydět, protože ona pro to udělala maximum. Takhle ten pocit nemám. Věnovala 10minut tomu, aby měla inzerát na svých stránkách a nic dalšího nevidím. mladistvá nestrannost? My se známe tak dobře? Nemám pocit, že bych byl někdy nestranej, vždycky se rád ozvu když se mi něco nelíbí.
Undertaker jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules