|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Namieszałyście dziewczyny z tymi kolorami marynarek i "panią S"
Daiva, sugerujesz, że ktoś dopisuje swojemu psu nieistniejące tytuły z wystaw? Czy tak?
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 06-09-2010 at 17:00. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
No ale to moze taka strategia zeby pies mial im wieciej super plural multi ch zeby piekne reklama wygladala
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
Yyyyyyyyyyyyy no pierwszy raz widzę, żeby dopisywać psu tytuły, których nie ma
Ale wstyd.... Zastanawiam się co jest powodem takich działań, oszukać kogoś? Ale po co? Za chwilę każdy pies będzie miał podwójne życie wystawowe i bez jazd na wystawy będzie Interem, Multichampionem ...aaa ja odpadam ;D |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
VIP Member
|
A są jakieś zniżki na takie wirtualne wystawy? Bo zawsze to jednak oszczędność
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
A ja nie wiem co Gisu ma a czego nie ma, ale wiem że ludzie nie są nieomylni i czasami pomyłki się zdarzają. Czy to interpretacyjne, czy też inne. Jak już napisałem nie wiem jak jest w przypadku tego ch. bo się na tym szczerze nie znam i ledwo wiem czym jest BOB lub BIS, ale myślę, że najlepiej jest w razie wątpliwości spytać po prostu Agnieszki. Bo w tym wątku jest dużo uszczypliwości a sama Agnieszka nie napisała nic, może też nawet nie czytała.
Więc myślę, że lepszy jest otwarty dialog niż uszczypliwości czy domysły. pozdrowionka, p. |
|
|
|
![]() |
|
|