![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
I 1001 innych drobiazgów oczywiscie
![]()
![]() |
#22 |
Distinguished Member
|
![]()
Niedawno słyszałam zabawną historyjkę. Chcąc "zmęczyć" młodą wilczakową sunię właścicielka codziennie brała ją na bardzo długie spacery. Sama uwielbia chodzić, mieszka na malowniczej brazylijskiej prowincji, więc suńka chodziła razem z nią. Robiły coraz dłuższe trasy, kiedy doszły do 15 km dziennie (przed prześwietleniem na HD nie chciała używać roweru) zrozpaczona właścicielka zadzwoniła do hodowczyni, że sunia jest 'nie do zdarcia'
![]() ![]() Wtedy hodowczyni doradziła jej, żeby co kilka dni brała ją między ludzi - na targ, do zaprzyjaźnionych sklepików, oglądać roboty drogowe, do domów znajomych, itd. Właścicielka po kilka dniach zadzwoniła i serdecznie podziekowała za radę, bo okazało się, że suńka po godzinie intensywnego socjału była bardziej zmęczona niż po 20 km spacerze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Teraz Miru nie dość, że sama uszkodzona, to jeszcze ma spaczoną wizję wilczaków... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Junior Member
|
![]() ![]() No ale co do porwania wilczaka to , ja osobiście byłam w szoku jak stałam z nią pod tym sklepem ,,SAMA'' i że w ogóle poprosiłaś żebym jej popilnowała. O jeszcze jedno, to było w miejscu które znam jak własna kieszeń i do domu miałam jakieś 10 min drogi ![]()
![]() |
#25 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Więc musiałabyś gdzieś na kaukaz z nią uciec bo ponoć tam zasięgu nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Po pierwsze: one bardzo szybko budują stado! Po godzinie przebywania z nami, byłaś już "swoja", dostałaś buzi, dawałaś smaczki więc nie było powodu traktować Cię jak obcej. Sucz zachowała się racjonalnie, czyli w myśl zasady, że "przyjaciele moich alf są moimi przyjaciółmi". Po drugie: zobaczyłabyś reakcję Młodej gdybyś chciała oddalić się z nią od sklepu w którym robiliśmy zakupy... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Nie to mnie powstrzymało
![]()
![]() |
#28 |
Distinguished Member
|
![]()
Domyślam się
![]() Tak skądinąd, wizja wilczaka, który jednym kłapnięciem przegryza linkę a następnie buszuje po supermarkecie w poszukiwaniu pana i pani siejąc niepokój (używając eufemizmu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Nie wiem czy widziałaś co stało po drugiej stronie parkingu
![]() ![]() I przy okazji zahaczając o mięsny...bezcenne
![]() |
#30 |
Distinguished Member
|
![]()
???? Co stało?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
No jak to co Aprilia RS 50 (panowie zrozumieją
![]() ![]()
gryzły jak aligatory, szczekały jak suchotnicy Last edited by Miru; 11-08-2010 at 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|