|
|
|
|||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Pamiętam, że pisałaś coś o swoim typie, no cóż każdy z nas go ma, ale myślę, że z czasem stałabyś się obiektywna, a i "myślenie" sędziów mogłabyś zmienić w luźnej rozmowie Dobra są już świeże Newsy? P.S. Pochwalę się trochę...... z myślą o bdb dla Unki jechałam ostatnio do Brna, oceniał Słowak (który często ocenia wilczaki), a tu "zawód" Unka V3 i opis bez żadnego "ale" . |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Moderator
|
Quote:
p.s. hmmm moje spotkane ostatnio slowacy i TE od rasy tez mogli poczytac wzorzec |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
No, Ty namawiaj ją bardziej, przecież ja "obca" nie będę....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
My sobie darowaliśmy jazdę z powodu upału.
I z relacji naocznych świadków wiemy, że było ciężko... Nie możemy sobie posarkać na znajomość wzorca u sędziego na podstawie własnego psa. ... ""dlatego jestem za tym żeby Margo została sędziną"" Nie życz drugiemu, co tobie nie miłe! Chciałabyś, by Margo ukamienowała konkurencja /sorry... upał mi lasuje komóry.../ ... /Cześć Graba! To wybierasz się do Białegostoku? Dużo u nas miejsca na rozbicie namiotu /... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ja pamiętam o zaproszeniu, dziękuję (Ty też pamiętaj o moim )
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
wilczakowa mamuśka ;)
|
Właśnie przed chwilą wróciliśmy do domu. Radośce znów się udało
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Karina,
a wyniki macie? "Wrzuć" Wasz opis do oceny... ...a może są już jakieś zdjęcia? ........... ........... ""przecież wiesz, że dla mnie to akurat byłoby miłe"" Figlareczko!!!
|
|
|
|
![]() |
|
|