Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Sport i szkolenie

Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach...

Thread Tools Display Modes
Old 18-06-2010, 20:43   #32
Grin
Wilkokłak

Grin's Avatar

Quote:
Originally Posted by trunksia&witgor View Post
Więc my sobie pozostaniemy przy naszym nic nie robieniu
Fajne mi nic nierobienie... A to bieganie dwa razy w tygodniu po torze agility przeplatane treningami posłuszeństwa? Dojeżdżanie w tym celu kilka razy w tygodniu z Pszczyny do Katowic? Dogtrekkingi? Hę, hę? A poza tym, jak byście tam wczoraj byli, to dzisiaj również i Wy przyjmowalibyście gratulacje, więc bez takiego gadania.

W ogóle to chciałam jeszcze, żeby nie wyszło na to, że to tylko ja się angażuję w treningi z psem, pokazać konstrukcję autorstwa mojego Pomysłowego Dobromira, czyli Jacka, którą wykombinował, żebyśmy mogli poćwiczyć skoki przez przeszkody przed egzaminem. Składa się z dwu statywów oryginalnie przeznaczonych do mocowania lamp fotograficznych, jednego kija od mopa i dwu sznurówek. Wygląda tak:

A tu w użytkowaniu (zdjęcie niestety nieostre)

Tutaj obiecana Eurasierka - Gioconda

Gioconda najbardziej czadersko wygląda, gdy skacze przez przeszkody, niestety na wszystkich zdjęciach "skakanych" występuje wraz ze swoją właścicielką, a nie mam od niej zgody na upublicznianie wizerunku, więc nie mogę zamieścić.
W zamian jeszcze dwa zdjęcia z treningu przedegzaminacyjnego:

"Waruj-zostań"

"Stój-zostań"

I to by było na tyle.

PS
Ja Wam zaraz zatańczę!!!
Grin jest offline   Reply With Quote

Posting Rules