![]() |
![]() |
|
Zdraví a výživa Jak krmit vlčáka, informace o psích krmivech, jak vakcinovat a co dělat, když pes onemocní... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Místo oleje můžeš dát trochu vnitřností, nebo svalovinu. Ale i olej je ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Třeba si jen myslíš, že to žere rychle, ale ve skutečnosti jí normálně :-) Tak jí natoč. Nebo odkud si? Že bychom si daly závod v pojídání kostí - teda ne my, naši psi
![]() Ale taky mi připadá zvláštní ten problém s vyprazdňováním. Kolik tak dáváš kostí denně a kolik ostatního? A nedáváš třeba moc krků? S těmi někdy bývá problém. Já jsem teď při přezubování čubě dávala dokonce i čistý ořezaný kosti, aby měla dost vápníku. Zvýšila jsem samozřejmě přísun masa..a bez problémů. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Ona ma stolici v poradku, ale stalo se, ze obsahovala i kus kosti (drubezi stehno), ktera nebyla uplne ztravena, a tak mela trochu problem to vytlacit. Jednou pry i zaknucela pri vyprazdnovani, to u toho byl muj pritel. Taky kost. Jinak ji zda se nic nechybi, stalo se to vsehovsudy 2x. Ty kosti dostava i s masem (stehna, kridla). A treba kridlo schroupne parkrat u rameniho kloubu, ale od pulky ke spicce to vicemene necha sklouznout do krku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|