Zurück   Wolfdog.org forum > Česky > Žijeme s vlčákem...

Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků

Antwort

Themen-Optionen Ansicht
Alt 05-11-2010, 04:19 PM   #1
jerabekj
Junior Member

Benutzerbild von jerabekj

jerabekj eine Nachricht über ICQ schicken jerabekj eine Nachricht über MSN schicken jerabekj eine Nachricht über Skype™ schicken
Standard

Zitat:
Zitat von Pavel Beitrag anzeigen
Psy mám proto, aby s námi žili. Takže jsou venku na zahradě, uvnitř domu, někdy spí venku, někdy s námi v posteli. Nikdy jsem nevyužíval psí hotely nebo podobná zařízení, protože s námi jezdí i na dovolenou. Prostě jsme jedna smečka.
Tak jest, i kdyz zatim nemam zahradu. Jinak Dakous se zasadne somruje na postel nebo gauc, kdyz tam nikdo neni. Rychle pochopil, ze jako se nevyspime my s nim, tak on s nama taky ne. Na gauc se obcas nasomruje i kdyz tam jsme a koukame na TV nebo jime. Co se tyka postele, spi u ni nebo na pelechu a do postele vleze az rano, kdyz jeden z nas vstane, aby mel dost mista :-). Nejlepsi je ale, kdyz je rozestlano a neni tam nikdo. To tam sebou flakne, obcas se i zavrta do periny a chrni dal. Zrovna ted v sobotu mne vzbudil stekanim v 7 rano. Vstal jsem, ac ospaly, protoze jsem uz nemohl usnout, sel si udelat kafe a kdyz se vratim, Dakous spokojene oddechoval v moji perine. Kdybych si byl k nemu lehnul, odvalil by se na druhy konec postele a nakonec mozna i slezl dolu. Pred par mesici mne pobavil, kdyz jsem ho sledoval jak vlezl do postele, lehl si, potom si prackou prihrabnul k sobe polstar a polozil si na nej hlavu :-D.
jerabekj jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 05-11-2010, 05:38 PM   #2
Elsia&Benjamin
Junior Member

Standard

Zitat:
Zitat von jerabekj Beitrag anzeigen
Pred par mesici mne pobavil, kdyz jsem ho sledoval jak vlezl do postele, lehl si, potom si prackou prihrabnul k sobe polstar a polozil si na nej hlavu :-D.
Ano, ano. Benko už taky dávno pochopil, že nejlépe se spí hlavou na polštáři. Když jsme byli na výstavě v Budějovicích, spali jsme tam už z pátku. Dostali jsme 4lůžák ač jsme byli jen 3. Ben z toho měl ohromnou radost, hned volnou postel zabral. Chtěli jsme už spát a Ben se v posteli furt točil, převaloval, no jak já říkám mrcasil. Tak jsem mu tam dala polštář pod jeho deku, který jsem odtama předtím vzala a ejhle, Ben se spokojeně uložil hlavičkou na polštář a byl klid.
Elsia&Benjamin jest offline   Mit Zitat antworten
Alt 05-11-2010, 06:19 PM   #3
sdivokoukrvi
Member

Standard

Zitat:
Zitat von Elsia&Benjamin Beitrag anzeigen
Ano, ano. Benko už taky dávno pochopil, že nejlépe se spí hlavou na polštáři. Když jsme byli na výstavě v Budějovicích, spali jsme tam už z pátku. Dostali jsme 4lůžák ač jsme byli jen 3. Ben z toho měl ohromnou radost, hned volnou postel zabral. Chtěli jsme už spát a Ben se v posteli furt točil, převaloval, no jak já říkám mrcasil. Tak jsem mu tam dala polštář pod jeho deku, který jsem odtama předtím vzala a ejhle, Ben se spokojeně uložil hlavičkou na polštář a byl klid.
jo něco mi to v čb připomíná. Zalehla postel, hlavu na polštář a spinkala jak miminko
sdivokoukrvi jest offline   Mit Zitat antworten
Antwort