|   |   | 
| 
 | |||||||
| Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  07-10-2003, 23:27 | #1 | 
| Senior Member |  Wystawa w Poznaniu 

Wystawa jest jak pewnie wiecie jednodniowa, w niedziele. Ale warto przyjechac juz wczesniej, bo w sobote mozna sie jeszcze czegos nauczyc, albo chociaz popatrzec.   W sobote od rana bedzie pokaz szkolenia obidience, robiony przez faceta z Francji. Bedzie to kurs dla sedziow, treserow itp. ale tez dla wszystkich ktorych to zainteresuje. Wejscie ok. 30 zl, ale za to mozna z psami. Bedzie seminarium, pokazy, opisy. A po poludniu (prawdopodobnie) nasza grupa obidience bedzie miala zawody. Mozna wiec przyjsc i pokibicowac np. Amberkowi   W niedziele na wystawie tez bedzie pokaz obidience w wykonaniu naszej grupy, i faceta z Francji. Ja na wieczor naszykuje gulasz grzybowy gotowany na piwie,  jakies ciasta,  moze Peronowka przywiezie reszte fernetu (?)   Spanie tez sie znajdzie pozdrawiam i do zobaczenia  Ela i Amber | 
|   |   | 
|  08-10-2003, 12:02 | #2 | ||
| VIP Member |  Re: Wystawa w Poznaniu Quote: 
  ) Quote: 
   OK, to my jako wpisowe wezniemy Ferneta i moze jakies inne wynalazki..... Daj znac, co bedzie potrzeba. 
				__________________ | ||
|   |   | 
|  08-10-2003, 23:00 | #3 | 
| Senior Member |   

Wystarczy Fernet!  A teraz czekam na zgloszenia! kto przyjedzie jeszcze? Ela | 
|   |   | 
|  10-10-2003, 11:02 | #4 | 
| Wilczasty : Foto |   

Pinki i ja meldujemy swoja obecność dozobaczenia. Daniel 
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  10-10-2003, 20:49 | #5 | |
| VIP Member |   Quote: 
   Tak wiec prosze o dopisanie do listy...   
				__________________ | |
|   |   | 
|  10-10-2003, 20:53 | #6 | 
| VIP Member |   

A co Beowulf tak milczy? Czyzby Fany w ramach prostestu przeciwko wywiezieniu od niej narzeczonego odlaczyla (na stale) kompa od sieci?     
				__________________ | 
|   |   | 
|  11-10-2003, 00:14 | #7 | 
| Senior Member |   

Iowa tez cos pisala ze sie zglosili na wystawe! Tylko czy przyjedziecie wczesniej?   A co ratownik doskonaly Taro? Przyjedziecie???   Jakos nic nie slychac tez o Szamanie? przydalby sie jeszcze jeden psi facet dla rownowagi   | 
|   |   | 
|  11-10-2003, 00:22 | #8 | ||
| VIP Member |   Quote: 
   Quote: 

__________________ | ||
|   |   | 
|  11-10-2003, 12:38 | #9 | 
| Wilczasty : Foto |   

Nie zabija postaram sie przyjechac w piatek wieczorem albo w sobote wczesnie rano. Pierwszy przystanek bedzie Beowulf  chyba. 
				__________________ Brązowa Odznaka Honorowa Związku Kynologicznego w Polsce Braterstwo Wilczaków Galeria | 
|   |   | 
|  13-10-2003, 09:46 | #10 | |
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 
 To decyzja na dzisiaj, ostateczna bedzie chyba w sobote przed wystawa! Zostawcie wolny talerz dla strudzonego wedrowca (jakby zmienily sie plany?) Pozdrawiam Jolka. | |
|   |   | 
|  13-10-2003, 21:44 | #11 | 
| Senior Member |   

W pociagu lepiej miec kaganiec, chociazby w torbie    Wszystko zalezy od tego czy ktos sie przyczepi czy nie. Ja jechalam raz z Amberkiem pociagiem i nawet bylo niezle, ale jakos nie chce tego powtarzac. Z kolei Pinki ciagle jezdzi z Danielem pociagami i ma sie dobrze! Jak bedziesz chciala to przyjezdzajcie w sobote! Na wszelki wypadek moj telefon Dom (061)8674167 Kom 502390630 Ela | 
|   |   | 
|  14-10-2003, 23:30 | #12 | ||
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |   Quote: 
 Quote: 
  Przystanek Beowulf czynny przez cala dobe, a ze blisko PKP i PKS to zapraszamy  Mysle ze jak beda znane szczegoly organizacyjne wykladu warto pokusic sie o maly grafik spotkania.Gdyby rzecz byla rano, to moze zdazymy jeszcze na maly spacer albo szpanerska parade przez centrum miasta   Pozdr Kamila vel beowulf | ||
|   |   | 
|  15-10-2003, 13:16 | #13 | |
| Wilczasty : Foto |   Quote: 
  . Sporo jezdzimy z Pinki pociagami i jeszcze nie skonczylo sie wysiadka przed miejscem docelowym z powodu braku kaganca. Dobrze miec jednak kaganiec schowany gdzies w torbie. | |
|   |   | 
|  16-10-2003, 08:24 | #14 | |
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Warszawa 
				 |   Quote: 
   Ciekawa jestem jak innym udało się przyzwyczaić psiaka do kagańca?   Jolka | |
|   |   | 
|  16-10-2003, 18:40 | #15 | |
| VIP Member |   Quote: 
 Nadal kagance nasze psy nosza srednio tydzien w roku (tzn na przygotowaniu do egzaminu na obozie w Lazne), ale ich zachowanie nawet ujdzie - tzn w porownaniu z tym, jak sie zachowywaly na poczatku...   
				__________________ | |
|   |   | 
|  16-10-2003, 22:01 | #16 | |
| Junior Member Join Date: Sep 2003 Location: Poznań 
				 |   Quote: 
 troche dluzej i nawet bez oporu znosi kaganiec sportowy ale pozyczyla go zaprzyjaznionemu podhalanowi...   | |
|   |   | 
|  16-10-2003, 22:28 | #17 | 
| Senior Member |   

U nas tez na razie klapa z kagancem    Kupilam delikatny, ze skory, ale pechowo udaje sie Amberkowi wypchnac nos poza kaganiec, no i szoruje nosem po wszystkim   Po prostu nie mam sumienia mu tego zakladac, bo nosek ma caly zdarty do krwi   Mam jeszcze nadzieje, ze to kwestia czasu... | 
|   |   | 
|  16-10-2003, 22:32 | #18 | 
| VIP Member |   

Ha - juz wiem co robicie zle!     Macie zle kagance!  Czechoslowackie wilczaki nosza tylko slowackie kagance. Z innymi nie chca wytrzymac nawet 30 sekund.... Czyli najpierw proponuje zakup metalowego, przestronnego kaganca zakladanego przez glowe "Made in SK", a potem sami zobaczycie.... :cool! 
				__________________ | 
|   |   | 
|  16-10-2003, 22:35 | #19 | 
| Member |   

no tak wspominaałem już w Późnej że Taro nie ma problemów z kagańcem i nawet komuś demonstrowalem hm no ale ja wiem Taro od urodzenia jest inny.... dziwny? hm Sebastian | 
|   |   | 
|  16-10-2003, 22:38 | #20 | |
| VIP Member |   Quote: 
 U tych psow wszystko ma jakis powod.....   
				__________________ | |
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |