![]() |
![]() |
|
Standard plemene a bonitace Jak by měl vypadat typický vlčák, poměřování a komentáře ke standardu plemene, informace o bonitacích a svodech... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravím vloni jsme se chtěly zůčasnit svodu ale měly jsme zranění a dnes už máme 17 měsícu tak nevím jestly ještě můžem nebo máme počkat na bonitaci díky za odpověd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Not so Junior Member
|
![]()
Určitě na svod běžte, aspoň si otestujete, jak se připravit na podzimní bonitaci. Nezapomeňte se předem přihlásit.
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Karel |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak díky já jsem myslel že věkový strop na svod je 15 měsícu ale jestly né tak to se přihlásíme taky
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Na svod můžou štěňata od 6 měsíců. Sice se budu opakovat, ale na bonitaci až od 18 měsíců!!!!! Už jsem to psala, ale přesto dorazili do Roudnice na bonitaci tři pejsci kteří 18 měsíců neměli a jeli zbytečně.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Tak ještě máte šanci se do dnešních 12:00 přihlásit ....
Proto to prosím nenechávajte na poslední chvíli.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Kdo se nepřihlásí dnes do 12:00, bude zítra ráno stát ve frontě. Takže pokud jste rozhodnuti že na svod nebo bonitaci přjedete (což byste asi necelých 24 hodin před jejím zahájením už mohli být
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|