|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Tak mi to nakonec nedalo a musím taky přispět svou "troškou". Nestačím se divit, co tu je schopný Jeník napsat, je to poučení pro všechny ostatní chovatele... naprosto nechápu, proč fenku nevrátil chovatelce, když je to s ní tak hrozně špatné. Určitě by to bylo prospěšné pro všechny strany, pro Jeníka, chovatelku a nejvíc asi pro Akašu.
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Jenže do lidí nikdo nevidí (tím teď nemyslím jen Jeníka). Při koupi štěněte naslibují hory doly a pak jsme rádi, že je dokopeme aspoň na rtg....Z toho se nedá poučit. Já se snažím vybírat dobrý domov pro moje štěňata pořád stejně a stejně se stává, že si prcka vezmu zpět nebo mu hledám nový domov.
Lidi to prostě někdy neodhadnou, neposlouchají co jim říkám a pak jsou překvapeni, že je čsv jaký je.... Myslím, že tohle zažil nebo zažije každý chovatel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nejhorší je, že ti tito lidé co mají psa bezcenného, který ztrácí hodnotu, nemocného a bůh ví co ještě, ti řeknou, že ti jej nevrátí protože ho přece (můj případ) po 4 měsících mají rádi a jak by bylo hrozné pro chudáčka malého když by ho opustili. Tak buď psa mám ráda takového jaký je i s vady, nedostatky, nemocemi, dkk apod. a nebo si jej nemám pořizovat. Nechápu co tito lidé chtějí? POkud jsou se psem nespokojeni mají ho vrátit, pokud psa mají "rádi" mají si ho nechat a nepomlouvat všechny kolem a hlavně samotného psa.
Nechci to tak blbě říci, ale jsem ráda, že vím, že jsem nebyla a bohužel ani nebudu jenom já ta hloupá, která prodala psa "hodným lidem". |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|