Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Chov

Chov Informace o chovu, výběru, odchovech....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-04-2010, 11:09   #1
Tyna
Junior Member

Tyna's Avatar

Send a message via Skype™ to Tyna

Tak mi to nakonec nedalo a musím taky přispět svou "troškou". Nestačím se divit, co tu je schopný Jeník napsat, je to poučení pro všechny ostatní chovatele... naprosto nechápu, proč fenku nevrátil chovatelce, když je to s ní tak hrozně špatné. Určitě by to bylo prospěšné pro všechny strany, pro Jeníka, chovatelku a nejvíc asi pro Akašu.
Old 14-04-2010, 11:17   #2
Hanka
Senior Member

Hanka's Avatar

Send a message via ICQ to Hanka Send a message via Skype™ to Hanka

Jenže do lidí nikdo nevidí (tím teď nemyslím jen Jeníka). Při koupi štěněte naslibují hory doly a pak jsme rádi, že je dokopeme aspoň na rtg....Z toho se nedá poučit. Já se snažím vybírat dobrý domov pro moje štěňata pořád stejně a stejně se stává, že si prcka vezmu zpět nebo mu hledám nový domov.
Lidi to prostě někdy neodhadnou, neposlouchají co jim říkám a pak jsou překvapeni, že je čsv jaký je....
Myslím, že tohle zažil nebo zažije každý chovatel.
Hanka jest offline   Reply With Quote
Old 14-04-2010, 12:02   #3
yzengrin
Member

yzengrin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Hanka View Post
Jenže do lidí nikdo nevidí (tím teď nemyslím jen Jeníka). Při koupi štěněte naslibují hory doly a pak jsme rádi, že je dokopeme aspoň na rtg....Z toho se nedá poučit. Já se snažím vybírat dobrý domov pro moje štěňata pořád stejně a stejně se stává, že si prcka vezmu zpět nebo mu hledám nový domov.
Lidi to prostě někdy neodhadnou, neposlouchají co jim říkám a pak jsou překvapeni, že je čsv jaký je....
Myslím, že tohle zažil nebo zažije každý chovatel.
To asi bohužel ano, jen doufám, že ne v takovém extrému jako Jiřina
yzengrin jest offline   Reply With Quote
Old 14-04-2010, 12:09   #4
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Quote:
Originally Posted by yzengrin View Post
To asi bohužel ano, jen doufám, že ne v takovém extrému jako Jiřina
Já to mám dosti podobné... Nikdy to není dobré, když narazíš na takové lidi. Pak říkají o psu věci, které nejvíce raní chovatele.
Stela jest offline   Reply With Quote
Old 14-04-2010, 12:07   #5
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Nejhorší je, že ti tito lidé co mají psa bezcenného, který ztrácí hodnotu, nemocného a bůh ví co ještě, ti řeknou, že ti jej nevrátí protože ho přece (můj případ) po 4 měsících mají rádi a jak by bylo hrozné pro chudáčka malého když by ho opustili. Tak buď psa mám ráda takového jaký je i s vady, nedostatky, nemocemi, dkk apod. a nebo si jej nemám pořizovat. Nechápu co tito lidé chtějí? POkud jsou se psem nespokojeni mají ho vrátit, pokud psa mají "rádi" mají si ho nechat a nepomlouvat všechny kolem a hlavně samotného psa.
Nechci to tak blbě říci, ale jsem ráda, že vím, že jsem nebyla a bohužel ani nebudu jenom já ta hloupá, která prodala psa "hodným lidem".
Stela jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules