Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > Tisk, televize a reklamy

Tisk, televize a reklamy Českoslovenští vlčáci v médiích, reklamě, videoklipech a televizi (kde hrají vlky nebo sami sebe). Články a programy o tomto plemeni...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 14-03-2010, 15:24   #1
Adrian
Junior Member

Adrian's Avatar

Nedostanu se sem každý den tak se omlouvám. Myslím, že už jsem k tomu tématu všechny důležité věci napsal. Jestli ne tak prosím. Do Světa psů jsem odeslal reakci, ti byli natolik férový, že dali vědět i druhé straně a názory vyjdou najednou. Tím to podle šéfredaktora skončí a dobře tak. Přiznám se. že mě výsledek moc nezajímá. Od začátku to považuju za projeté, ale někdy si prostě i takové věci nedokážu odpustit/a, že se pak třískám do hlavy/ať to stojí co chce.
Především jsem do toho nechtěl zatahovat, žádné další lidi, včetně svědků a dovolávat se vyjádření autorit/a v jeden okamžik jsem to v reakci zlomyslně vážně udělat chtěl/ a je mi líto když tady jsou pak napadáni přátelé.

Takže můj hlavní problém v celé té kauze není ten, že něco bylo možná jinak, protože psy se prostě rvou, navzájem a občas i s námi, ale nikdy jsem nenapadl, byť i slovněl majitele třeba i hodně nebezpečného zvířete/protože ať je to jak chce i takové by měl někdo vychovávat/, zaseknutého v mém zvířeti. Prostě věřím, že pes má určitou osobnost a určitý rozsah vlastního rozhodování. Není to stroj ani nářadí/ač bychom mnozí rádi/a občas nás zkrátka převezou. Stejně tak větu:"Pes není špatný, je jenom špatný pán. Nebo jaký pán takový pes" považuju za přežitky, Křesťanské kulturní oblasti. Pokud mi opravdu záleží na osudu chovu psů u nás, tak prostě nedávám všem protivníkům záminku v podobě vzájemných konfliktů jejich hlasitou propagací. A hlavně: Nikdy nevyhrožovat fyzickým napadením, protože pak už jdou všechny pravidla stranou. Možná vizuálně působím jako snadná kořist pro zvýšení sebevědomí druhých, ale prozradím vám, že to je jen hnusná a zákeřná kalkulace. Paní Daušová ma v délce práce se psy 10let náskok, který nikdy nedoženu a navíc si nejsem jistý, zda li psům doopravdy rozumím. Pravda Humanitární organizace je v trochu jiném postavení, a i kdyby přišli kdoví jaké zákazy, oni tady budou se svými psy pořád, ale určitě ne pro lásku k přírodě.
Adrian jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules