![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Jinak Tvé vývody a to, jak si jakoukoliv poznámku vztahuješ na sebe je obdivuhodné. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Je úplně jedno, jakým způsobem se dostanou pryč. Hlavně ať jsou pryč. Jiný způsob než "pomáhat paní" neexistuje. Jiný, který by pomohl i těm psům.
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pro Pavla: Rozumím velice dobře česky - je mi úplně jedno co si slyšel a nezajímá mě to - protože tebe se žádný srdceryvný příbeh netýká, pro tebe jsou bezpapíráci plevel a pomoct nechceš. Kdyby jsi měl psy opravdu rád snažily by jsi se pomoct i těch co ty blbý papíry nemají. Copak oni můžou za to jakou mají "majitelku" ? Chudák PAPÍROVÁ fena Chase. Já bohužel nijak pomoci nemohu, psy mám dva a to je na mě až moc. A nevíte někdo jakou sumu za ně chce ? kdyby to nebylo v řádů několika tisíců tak by se možná někdo našel. Pro štěňátka určitě a snad i pro ročky, aspoň zatím ty feny. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tož za starých časů a vedení bylo určitě všecko lepší
![]() ![]() No a můj skromný názor k tématu: Je v něm vlčí krev? Tak je taky náš. My jsme totiž všichni Gogo. Last edited by Adrian; 02-02-2010 at 23:43. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
v zakone je, ze aj nekontrolovane mnozenie psov je trestne, a obsahuju to skoro vsetky mestske VZN, ale kto ju bude zalovat? nikto, lebo ved who cares |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pavle když už ti jde tak moc o chov, tak víš, jakou by ta čuba měla hodnotu pro chov, kdyby prošla bonitací? Možná kdyby to někdo řešil s dalšími adminy, snad by nedošlo ke smazání všeho podstatného. Nicméně wolfdog ať je využívaný jak chce, tak opět dokázal, že když je něco skutečně potřeba, tak se na něj spolehnout nedá. Teda určitě ne pokud české forum řídí jeden člověk s takto užitečným přístupem k věci. Těch zvířat je mi líto, uvidíme, jestli se ráno něco nezlepší.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
K Tvým dalším výtkám se vyjadřovat nebudu. Opět opakuji, nikdo není nucen se zde registrovat a náš server navštěvovat. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Volala som aj na Slobodu zvierat, kde mi bolo povedané že pokiaľ sa jedná o nezvládnutý chov chovateľky, nič s tým robiť nemôžu, pokiaľ nebudú vyhladovaní, alebo bití. Takže ja som robila čo som mohla, svedomie mám čisté... Last edited by Elar; 03-02-2010 at 00:37. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|