Go Back   Wolfdog.org forum > Česky > ČSV v nouzi

ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2010, 18:43   #1
Stela
Junior Member

Send a message via ICQ to Stela

Tohoto tématu jsem si ani nevšimla... Až teď. Reakce 1 táboru (Pavla) a všech ostátních mě samozřejmě nepřekvapuje, a Vy všichni co tu jste si myslím taky ne.
Chválít ty co měli sílu a snažili se něco prosadit - Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu. Psů je mi líto (kór teď mi to rve srdce, když jsem měla doma štěňata) můžete mi někdo poslat odkaz na nějaké informace [email protected] (tady by to bylo zase smazáno co kdyby si toho nějaký náštěvník všiml a byl tím otrávený, protože toto je pouze pro psy s PP!!! furt dokola) i já si to hodím ráda na své stránky a dál. Pokud to psů pomůže bude to jen dobře. )
Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům - je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata. Já jsem toho názoru, že když můžu pomůžu ráda, aby mimina přišla do nových domovů. A nejen své "rodině" přeposílám zájemce i jinam kde mají volné štěndo. Pokusím se pro ty psy udělat taky něco aspoň pro dobrý pocit. Chtěla bych mít názor jako někteří a nic by mě netrápilo.
Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám, ale v poslední době, opravdu boduješ - tvoje názory jsou opravdu "Ve světě psů" trochu mimo umíš odstavce a chovatelský řád nazpaměť, ale aby jsi logicky uvažoval co je pro ty psy nejlepší to ne. Čekám nějakou vyvracející reakci, jako vždy. Ale můj názor na tebe to nezmění. Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...Každý se pro to snaží něco udělat jen ty hážeš klacky pod nohy a sám si odkaz nedáš ani na svoje stránky, kde jsi pánem sám, když to tu svádíš na více lidí.

Ach jo...
Stela jest offline  
Old 02-02-2010, 18:53   #2
Stela
Junior Member

Už jsem našla odkaz ... Ze stránek p. Nekvasilové .. díky.
Stela jest offline  
Old 03-02-2010, 13:41   #3
RadeKKK
http://www.arqeva.cz/

RadeKKK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Stela View Post
Už jsem našla odkaz ... Ze stránek p. Nekvasilové .. díky.
Není zač. Opravdu si teď nemohu dovolit dalšího pejska, snažim se léčit svého BEZPAPÍRÁKA pokud to půjde. Doufám, že ten odkaz našlo pár lidí.
RadeKKK jest offline  
Old 02-02-2010, 19:51   #4
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Administrátor tu nechá jen to co se líbí jemu.
Nikoliv. Jen to, co splňuje pravidla tohoto serveru, který je nikoliv veřejnoprávní, nýbrž soukromý. Nikoho nenutíme, aby sem chodil, nikoho nenutíme, aby se zde registroval. A protože je to soukromý server (placený ze soukromých peněz a nikoliv z peněz vás-uživatelů), tak logicky pravidla určuje ten, komu patří. Proč to už konečně nepochopíte ??? Když potřebuješ inzerovat štěňata nebo diskutovat na fóru nebo se hrabat v databázii, je Ti tenhle server dobrý. Nezasloužila ses o něj ani kapičkou a tenhle server po Tobě taky nic nechce. Ale nekritizuj něco, co se Ti často hodí a čeho zdarma využíváš.

Quote:
Pavel nepomáhá nikomu pravděpodobně ani svým odchovům
Sprostá lež a hulvátské napadání. Nevíš co bys, tak napadáš úplně bez jakýchkoliv důkazů. Stačí se zeptat majitelů mých štěňat.

Quote:
je toho názoru, že chovatel se má starat sám o sebe a pokud nemáš zájemce pro štěňata nemáš krýt. Sám mi to napsal, když jsem řekla, že je správné aby chovatel pomohl když může majiteli své feny udat štěňata.
Není pravda, že jsem někdy řekl, že chovatel se má starat jen o sebe, opět lžeš a pomlouváš. Jinak to další je naprostá pravda. A je vidět, kam nepromyšlený a nepřipravený chov vede - štěňata se prodávají pod cenou každému, kdo projeví zájem. Neznáš takové případy ?

Quote:
Pavle nezlob se na mě, vím že je ti asi jedno jaký názor na tebe mám,
V tom jsme stejného názoru. U člověka, který si vymýšlí a pomlouvá, je mi skutečně naprosto jedno, co si o mně myslí.

Quote:
Nadáváš Monice, že si nedá odkaz, pokud vím měla tam Fredyho, má tam i šteňata po svých odchovech...
Opět lžeš. Monice jsem v této diskuzi nenadával. Fredyho si dala na své stránky, protože je to pes s PP a navíc dospělý, takže zájemce o štěňata zjevně nepřetáhne. Ale případ o kterém se tu diskutuje a který ona sama sem dala jako první tam neměla dodnes. To je fakt.
Pavel jest offline  
Old 02-02-2010, 21:21   #5
Stela
Junior Member

Neřekla jsem nic proti wolfdogu a ani ho nekritizuji, pouze proti Tobě, ráda sem chodím, hlavně kvůli databázi, tak máš fórum zamknout a nemazat, ať se o tom ví, že je takový roblém, myslíš, že televizi (až bude nějaký problém) bude pak zajímat, že to jsou bezpapíráci ?? Zase bude hezká reklama pro naše plemeno. Tak proč to děláš ty když to pořád zdůrazňuješ, jak je to zadarmo - všichni jsme si toho vědomni a já ti tu práci nezávidím, ale je to tvoje volba.

Můžeš mi říct co myslíš tím, že se štěňata prodávají pod cenou každému, kdo projeví zájem ?? Takové případy opravdu neznám ? Nepřipravený a nepromyšlený chov ? to myslíš mě ? To snad nemyslíš vážně. já měla všechna štěňata ještě před porodem zadaná a 2 dobré lidi na psi jsem ještě musela odříct. Štěňata mohla dávno být v cizině. To ses hodně sekl, zeptej se koho chceš jak jsem štěňata prodávala (Dana, majitelé mých štěňat...) a uvidíš, tak mě nezkoušej takto napadat. Kvůli štěňatům jsem nechala školu, abych se jim věnovala 24 hodin denně a bylo to vidět. Zájemců jsem měla dost můžeš se zeptat Dany (vždyť jste "přátelé") jí jsem všechny zájemce přeposílala na její vrh - to se dělá mezi přáteli je moje chovatelka a i když ona mi nemůže nikoho dohodit, neboť by se zase rozneslo to co jsi tady už říkal, že protěžuje svoje štěňata. TAkže všechny zájemce, 90% zájemců z mých stránek, ještě před krytím a 10% z bazos.cz jsem si sehnala sama, nemusíš mít strach, že by mi někdo pomohl.

Ano - Monika si ho tam (Fredyho) dala a Ty na tvoje stránky? Ne.
Omlouvám se za špatnou formulaci - nenadáváš - upozorňuješ, že si to tam nedala, ty si to tam ani nedáš, protože tvůj postoj ke psům bez PP všichni známe - pro tebe je to PLEVEL.

S tebou nechci mít ani stejný názor. I poslední naše diskuze o "kamarádství" s jistou osobou nakonec skončila, tak jak jsem říkala.

Ano vymýšlím...si všechno, lžu a nemám pravdu jako všichni tady. Já jako chovatel budu vždycky pomáhat "rodině -sestrám mé feny", chovatelce a odchovům, nevím proč bych nemohla přeposlat zájemce o štěně, nechat rodit feny na moji stanici, i když mě kamarádka poprosí jestli jí nedám inzerát na stránky proč ne ? - to se mezi kamarády dělá.

To si napsal :

""Zaprvé nechápu, proč by měl někdo chovateli pomáhat s prodejem štěňat ? Chovatel by měl být dostatečně odpovědný na to, aby kryl svou fenu až ve chvíli, kdy ví, že je o jeho štěňata zájem.""

Nevím jak se staráš o své odchovy, a ani mě to nezajímá, ale jestli konáš tak jaký máš názor tak asi ano. Když nechápeš proč by měl chovatel pomoci (svému odchovu) o to v naší diskuzi šlo, prodat štěňata. Šlo o to, že se majitel zpětně obrátí na chovatele s prodejem štěňat.

To je bohužel hodně mimo téma.

Last edited by Stela; 02-02-2010 at 21:23.
Stela jest offline  
Closed Thread

Posting Rules