![]() |
![]() |
|
ČSV v nouzi ČSV hledající nový domov: psi s průkazem původu, ale také psi, co jako vlčáci vypadají, kteří na své nové pány čekají v útulcích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Fakt? Tak to bych nevěřila...Kde byl celou dobu? Víš něco víc? To je tedy opravdu skvělý
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Tedy jestli je to tak, jak si myslím, tak já jsem v pondělí 27.1 dostala mail od známé, že v útulku v Neratovicích je ČSV a zda netuším, co je to za psa.
Při pohledu na foto mě okamžitě trklo, zda to není Fredy (podobnost jsem rozhodně viděla) - poslala jsem tedy mailíka majitelce a byť mi zatím nepotvrdila, že si Fredyho odvezli (psala mi ještě předtím, než tam jeli), zřejmě to tak bylo, takže alespoň jeden příběh je zase jednou s dobrým koncem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nevím, kde byl mezi tím, ale cca před půl rokem jsem dostal info, že se po Neratovicích pohybuje ČVčko, před 14ti dny se ke mně dostalo, že ho odchytili a je v nabídce Neratovického útulku. Chystal jsem se dneska jet podívat a případně ho nafotit líp a večer jsem koukal, že už není v nabídce. Ráno přišla zpráva, že je to Fredy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak jsem právě dostala od paní Votrubové potvrzující mail, že Fredy je šťastně doma!
![]() ![]() ![]() Držme tedy palce, ať se Fredy co nejdříve zotaví a prožije ještě spoustu spokojených let se svou smečkou! PS: Kéž by se tu jednoho dne objevilo podobné info o ztracené Kiss a Karlikovi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Škoda, že neumí mluvit. Mně by zajímalo, kde celou dobu byl. Jestli ho někdo měl doma na dvorku a teď mu fouknul????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
No v Neratovicích se toulal už pár měsíců, info jsem dostal už někdy v září. Jenom se nikomu nepodařilo ho chytit nebo aspoň vyfotit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Tak tomu nemohu ani uvěřit - to je uctyhodné !!! Dokážu si představit radost a překvapení majitelů. Je dobře, že nepřestali doufat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Neskutečné!!!
Nádherná zpráva !! ![]() Taky jsem si vzpoměla na Karlika s Kiss a úplně mě to hrklo slzy do očí. Kéž by i oni byli někde v lese a "hráli" si na vlky....jenže po nich se slehla zem úplně ![]() Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|