Cita:
Originalmente publicado por CDaniela
Díky Margo.
Budu psát česky, protože ty rozumíš a ostatní toto číst nemusí  a pro mě je dost obtížné psát anglicky.
Carlos se mi svěřovat, že krytí konzultuje s tebou. Já jsem se dlouho bránila spojení Emba x Mio, protože na můj vkus jsou psi velmi příbuzní. Carlos mě po několikaměsíčním emailování nakonec přemluvil. Mám tady věc chápat tak, že Daiva byla prostředníkem? Ona Mia doporučila? Z jejich příspěvků mi připadá že s tímto spojením spíš nesouhlasila ...
|
v tym ja nie bolam prostrednikem a som od teho rada. Amore mio je krasny psik, no carlos mohl mit aj lepsy a zaujimavsy vrh. Daniela dost teho, mas svoj vrh a sveho psa. a nie delaj z sebia mudcenici.
Daniela in this case when carlos used Amore i not have interes, I help him with others male, not this. And I am glad for this. He make this who make. Have nice puppy but not very interesing pedigree, this is not good. But breeders is deferent, one wish have interesing dogs, others make this same pedigree variants. Daniela You have nice dog, nice litter but stop, not make for self martyrs.