![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Wilczasty : Foto
|
![]() Quote:
Czyli SVP musi byc imprezą międzynarodową
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
No OK, tylko to jest nadal uznaniowe. Szkoda, że obok chartów czy psów myśliwskich nie uzwględniono jasno wilczaków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
jak to robi sie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Myślę, że jeśli organizujesz (jak zorganizowałaś) wystawę klubową, pod auspicjami FCI i Litewskiego Zk, zaprosisz sędziego ze Słowacji a wcześniej poinformujesz o planie działania FCI to nie powinno być problemu z uznaniem takiej imprezy za Międzynarodową
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Pamiętam jak musiałam paniom z ZGZk wysyłać regulamin SVP, tłumaczyć co jest napisane na certyfikacie (mimo, ze było w 3 językach). Masakra. Dlatego przykro mi, że mimo sporej już liczby czw w Polsce, nie ma ani słowa o ich egzaminach użytkowości. Zwyczajnie wyjaśniłoby to sprawę, bez zbędnych interpretacji.
Jak jest napisane jasno, bez wątpliwości to człowiek robi coś i wie, że to zostanie uznane. I tak jest bardziej fair. Ja nie brałabym psa na bieg 40 km dla samej tylko przyjemności przejeżdżania 1000 km i biegania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
no to zostaje dodac do zwiazku liudzi, ktore szybczej zrozumia co i jak
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Albo spełnić wymagania na C.I.B., C.I.E., C.I.T. i po kłopocie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Zgłaszasz taką imprezę tak jak każdą inną z wnioskiem o jej statut miedzynarodowy czy krajowy . Z odpowiednią rangą impreza musi być umieszczona w kalendarzu imprez .
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
no to znaczy ze to samo co zawsze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|