Wróć   Wolfdog.org forum > Česky > Setkání a cestování

Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12-26-2009, 11:30   #1
samak
Junior Member

Domyślnie

Nekde u Prestic mame polobrasku Corro Sotis a co vim tak je ted v Plzni nove stene z chov stanice vlci tlapka.
Lada
PS ty jo na Kasperku uz jsem nebyl ani nepamatuju
samak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-26-2009, 14:12   #2
Helis
Junior Member

Domyślnie

Kašperk je parádní, mám to za humny, tak tam řádíme každou chvilku. Teď už je i částečně rekonstr. a i ty prohlídky stojí za to.
Helis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-26-2009, 17:45   #3
Stela
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Stela
Domyślnie

Ano Laďa to říká přesně, já mám v Plzni mimčo - Akaje Vlčí tlapku teď mu bude 7 týdnů a něco. Pokud budeš chtít napiš mi na email a já ti pošlu číslo na majitele. Zkontaktuji jej a zeptám se jestli mohu dát kontakt. Taky hledají kamarády - pokud budeš mít zájem můj email je [email protected] , napiš mi tam klidně číslo a nějak se domluvíme. Pokud jsi si ho teď dovezl tak budou kluci přibližně stejně staří. Moje štěndo je přímo v Plzni ulice Chotěšovská.
Stela jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-27-2009, 20:10   #4
JarkynCSV
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Stela Zobacz post
Ano Laďa to říká přesně, já mám v Plzni mimčo - Akaje Vlčí tlapku teď mu bude 7 týdnů a něco. Pokud budeš chtít napiš mi na email a já ti pošlu číslo na majitele. Zkontaktuji jej a zeptám se jestli mohu dát kontakt. Taky hledají kamarády - pokud budeš mít zájem můj email je [email protected] , napiš mi tam klidně číslo a nějak se domluvíme. Pokud jsi si ho teď dovezl tak budou kluci přibližně stejně staří. Moje štěndo je přímo v Plzni ulice Chotěšovská.
Já se taky hlásím z okolí Plzně. Jedno ČSV je kousek od Ošelína (fena) Já mám psa Blondi Loki Polární vlk (2 roky) Pak je jedna fena v Třemošné u Plzně. Pak je jedna fena přímo v Plzni. Jinak můj meil je [email protected] jestli se dá nějaké hromadné venčení.
JarkynCSV jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-27-2009, 20:19   #5
Stela
Junior Member

Wyślij wiadomośc poprzez ICQ do Stela
Domyślnie

Tak majitelé mého štěňátka jsou nadšení z kamarádů - nejsou moc přes internet - pokud by měl někdo zájem jejich tel. je 605225846 jméno Hering Martin - souhlasil, abch ho sem dala. Bude rád když bude mít Akaj kamarády. Akajovi bude ve čtvrtek 8 týdnů. Tak pokud se budete chtít s nimi někdo setkat klidně jim zavolejte. Nebo pokud budete dělat nějaké setkání dejte vědět.
Stela jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-27-2009, 20:23   #6
Saren
Junior Member

Domyślnie

Tak koukám, že moje šelma je tu se svými šesti týdny nejmladší. Takže po naočkování bysme se mohli někde sejít, kdyby byl zájem. Borský park nebo procházka kolem přehrady...?
Saren jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-04-2010, 10:35   #7
JarkynCSV
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał Saren Zobacz post
Tak koukám, že moje šelma je tu se svými šesti týdny nejmladší. Takže po naočkování bysme se mohli někde sejít, kdyby byl zájem. Borský park nebo procházka kolem přehrady...?
Já klidně přijedu a mohu domluvit i více ČSV. Radějíi sem dám tel., protože na PC dělám v práci a doma se koukám jen občas. Můj tel.: 602232924 Tak mi napište nebo zavolejte. Díky Jaruš
JarkynCSV jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-27-2009, 23:45   #8
samak
Junior Member

Domyślnie

Cytat:
Napisał JarkynCSV Zobacz post
Já se taky hlásím z okolí Plzně. Jedno ČSV je kousek od Ošelína (fena) Já mám psa Blondi Loki Polární vlk (2 roky) Pak je jedna fena v Třemošné u Plzně. Pak je jedna fena přímo v Plzni. Jinak můj meil je [email protected] jestli se dá nějaké hromadné venčení.

Jo jo v Tremosne je fena tusim chovatelska stanice Bily mesic. Myslim ze jsem ji jednou videl na cvicaku. Pak je jeste jeden vlk tusim ve Volduchach.
To je dobre ze se to rozrusta.
Lada
samak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady Postowania