![]() |
![]() |
|
Setkání a cestování Velká a malá - oficiální a soukromá.. Jak a kam cestovat s vlčákem... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
My jsme sice kousek od plzne. Dysina. Ono v plzni nas zase tak moc neni a o vlka v plzni nezakopnes ![]() Ale jak v posledni dobe slysim tak jich tu pomalu pribyva a to je dobre. Jinak Marcelu taky znam ze cvicaku kdyz jeste byval v lobzich. Lada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Díky za info, snad se nás pár sejde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
My se také hlásíme, sice jsme na jižní části Plzeňského kraje, ale Plzeň není zastak daleko na nějaký případný výletek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nekde u Prestic mame polobrasku Corro Sotis a co vim tak je ted v Plzni nove stene z chov stanice vlci tlapka.
Lada PS ty jo na Kasperku uz jsem nebyl ani nepamatuju |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Kašperk je parádní, mám to za humny, tak tam řádíme každou chvilku. Teď už je i částečně rekonstr. a i ty prohlídky stojí za to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ano Laďa to říká přesně, já mám v Plzni mimčo - Akaje Vlčí tlapku teď mu bude 7 týdnů a něco. Pokud budeš chtít napiš mi na email a já ti pošlu číslo na majitele. Zkontaktuji jej a zeptám se jestli mohu dát kontakt. Taky hledají kamarády - pokud budeš mít zájem můj email je [email protected] , napiš mi tam klidně číslo a nějak se domluvíme. Pokud jsi si ho teď dovezl tak budou kluci přibližně stejně staří. Moje štěndo je přímo v Plzni ulice Chotěšovská.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Junior Member
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |