|
|
|
|||||||
| Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Quote:
Quote:
Wilczaki sa jak baranki - mieciusie jak je widzisz i rogate jak sie odwrocisz ![]() Przypomnialo mi sie jak bylismy w odwiedzinach u Imbusow. Byl taki niski stoliczek i na nim ciacha. Imbus udawal, ze ich tam nie ma, a jak odwrocilismy sie na 5 sekund - to faktycznie juz ich nie bylo P.S. Swoja droga to wtedy Imbus nauczyl Jabba pic z toalety
|
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ostatnio Imbus ma na swoim koncie również Garudę.
Wystarczyło aby Imbus napił sie z "rwącego potoku" w kibelku - a juz za kilka chwil Garuda robiła to samo. Imbus - deprawator!! ![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Wiewiórka Wredna
|
A chociaż deskę po sobie zamyka?
A Baaj z dziećmi różnie - zależy, co robią, czy on jest a smyczy i przede wszystkim czy kontakt jest wymuszony.
|
|
|
#4 | |
|
Distinguished Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Plessowy wilczak
|
Hahaha, a Astarte nie pije wody z toalety, ale uwielbia popodrzucać sobie deskę klozetową
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
To jest zupełnie mozliwe
Ja natomiast myślę że wilczaki nie sa głupie
|
|
|
#7 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
I slyszec szum morza w muszli....
Romantyczne |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Gorthan's WeReWoLf
|
Z wilczakiem w tle
![]() Kazdy ma swoja polowe lozka ------------------------------------------------------------- Zderzenie czolowe:
![]() Forum to nie rzeczywistość... A to, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia. Last edited by sssmok; 26-11-2009 at 11:55. Reason: Druga fota ;) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
VIP Member
|
Obawiam sie, ze gdy powiekszy sie Wam stadko wilczakow to Gaia bedzie sie musiala przeniesc na Bimbay'a...
|
![]() |
|
|